Klubbeffekter

HØVIK OG TORSHOV SPORT LANSERER HØVIK FOTBALLS WEB-SHOP

Høvik har to filialer hvor medlemmer får kjøpt strømper, shorts og annen Høvik-bekledning.
Det er en fordel for klubben om medlemmene følger klubbens avtale med utstyrsleverandøren Nike, også når den enkelte Høvik-medlem kjøper treningstøy.
I kombinasjon med å handle dette enten på Torshov Sport Sandvika Storsenter eller Torshov Sport på Torshov.

Nå får medlemmene enda en mulighet til å handle treningstøy gjennom samarbeidspartnerne sine, da Høvik Fotball og Torshov Sport nå lanserer HØVIK FOTBALL WEB-SHOP (se også link til høyre på siden).

Her kan du i ro og mak, når som helst på døgnet, gå inn og bestille akkurat det du trenger fra Høvik Fotball sin klubbkolleksjon.

Logo og trykk kan også bestilles, og varene blir enten sendt direkte hjem til deg, eller du kan velge å hente dem på Torshov Sport på Torshov.

Gå inn og ta en titt så du er oppdatert på hva som gjelder for oss på Høvik!

Torshov Sport Klubbservice og Høvik Fotball-avdeling