Oppdater ditt medlemskap!

Kjære Høvikmedlemmer.

Foreningen vår vokser! Dette er gledelig, og en naturlig følge av den oppgradering som er skjedd på anlegget vårt de siste årene.

Men samtidig medfører det behov for å oppgradere administrasjonen i klubben. Vi har derfor etableret et medlemsregister, der alle medlemmer er registrert med de aktiviteter og detaljer som hører med. Registeret vil være direkte koblet til nettbetaling av medlemsavgift, og bandy treningsavgifte.

Det er fordelaktig for klubben at alle familiemedlemmer registreres i ditt medlemskap, selv om de kanskje ikke er aktive i klubben denne sesongen. Det er samme medlemspris for en familie med 2 eller 5 medlemmer.

Bruk ditt bankkort / betalingskort / kredittkort for å betale. På denne måten forenkler du arbeidet for Høvik IF. På forhånd takk!

Medlemsprisene er for 2015 kr. 500 for en familie (foreldre & barn), kr. 350 for enkeltmedlem, og kr. 250 for støtte/honnør medlemmer som ikke deltar i aktiviteter i klubben.

For å registrere deg som nytt medlem, velg ny medlem fra Medlem-fanen på hovikif.no

Styret i Høvik IF