Grafisk design på hovikif.no

Hei. Er du en av de som syntes at de nye nettsidene til Høvik IF kan bli enda bedre? Du mener kanskje du finner den informasjonen du vil ha, men det ser kanskje ikke alltid like helhetlig ut?

Styret i Høvik IF ønsker å oppgradere nettsidene med bedre grafisk design. Dette er en naturlig videreutvikling av de nye nettsidene som har vært i bruk en periode.

Helst ønsker vi å tilknytte oss noen i klubben, aktive eller foresatte, som kanskje ikke kan bidra så mye innen idretts-tekniske verv, og som derved kan bidra på denne måten istedenfor. Klubben er jo helt drevet av frivillige, og vi håper at dette kan være interessant for noen som har lyst til å bidra!

Nettsidene er basert på åpen kildekode (joomla CMS ) og er satt sammen av standard programvare på denne platformen. Det tekniske er driftet på et web-hotell, med et klubbmedlem som koordinator. Det som mangler er kompetanse og tid til redigering av de grunnleggende grafikkelementene på sidene (oversiktsbilde, logo ++) og .css maler. (De av dere som ikke vet hva en css er kan nok stoppe å lese her ...Cool

I tillegg bør det utarbeides en bedre mal som styrer artikler slik vi ønsker at de skal se ut. Her er det absolutt en fordel med erfaring fra bruk av joomla-maler, eller internett stylesheets (css)

Hvis du har interesse for internet, har kunnskap om css og grafikkredigering, og tror du kan bidra, ta kontakt med oss i styret gjennom nettsidene. Vi håper på mange henvendelser!

Mvh Jørn Follesø - frivillig nettkoordinator.

Tel 41229800 eller epost(at)hovikif.no