«Kvartalsrapport» fra Høvik IF Hovedstyre høsten 2018

Skjermbilde 2018 10 29 kl. 17.28.16Lørdag 27.oktober var det dugnad på Høvikbanen, og anlegget er overlevert fra fotball til bandy.  Høvikbanen har startet innfrysingen, og fotballen går inn i mellomsesong. Aktivitetsnivået er stort både i fotball og bandy – året rundt, og vi har mange dyktige ildsjeler som står på for å holde aktivitetsnivået oppe i alle lag og årskull.

I fotballen har vi lag i stort sett alle årsklasser fra 1.klasse og oppover til M 48. På herresiden rykket A-Laget vårt opp i 6.divisjon etter årets sesong, og for første gang i historien melder vi neste år opp lag i kvinneklassen J19. Gratulerer!

I bandyen er det stort trykk og engasjement – og det har blitt mange treningsturer til Sverige for store og små siden sommeren. På guttesiden har vi lag i stort sett alle årskull fra og med bandyskolen for de minste, mens vi på jentesiden mangler lag i noen årskull. Jentene våre spiller imidlertid både på tvers av årsklasser og på guttelagene, og det er godt miljø på tvers i hele bandyleiren. Og til sesongstart har Aldermannsligaen bygget ny utvisningsboks på Høvikbanen!

Sandar Høvik Knattholmen 2018Ved siden av det idrettslige så jobber Hovedstyret med sine ansvarsområder innen økonomi, administrasjon og anleggsdrift. Nytt medlemsregister og nytt regnskapssystem er i anmarsj, og Klubbhåndbok er under utvikling. Utrulling og implementering skjer i 2019, og vil gi nye muligheter for effektiv og samordnet drift av klubben. Vår administrative leder spiller en viktig rolle med å få ting til å skje. Målet er å sikre at Høvik IF opererer som én klubb både sportslig og økonomisk.

Høvik IF er en klubb med mange muligheter og stort engasjement. Vil du å være med å påvirke alt det spennende som skal skje fremover? Her er 4 konkrete muligheter:

Medlem av styret i fotballavdelingen

Vi søker nå etter personer som ønsker å engasjere seg i den videre utviklingen av fotballavdelingen gjennom å ta en aktiv rolle i fotballavdelingens styre. Fotballavdelingen er solid og veldrevet, medlemsmassen og aktivitetsnivået stort. Ønsker du å engasjere deg - ta kontakt med Leder av fotballavdelingen Knut Skotner leder.fotball@hovikif.no eller styreleder i Høvik IF Kristin Grenan styreleder@hovikif.no.

Koordinator for Bandyakademiet tirsdager og fredager

Bandyavdelingen søker en vert/vertinne som kan ta imot våre deltakere på BandyAkademiet. Oppgave og innhold i rollen kan formes av deg eller dere som ønsker å bistå, og det kreves ingen bandykunnskap. Se for øvrig egen informasjon fra bandyavdelingen på klubbens hjemmesider. Meld din interesse til bandyakademi@hovikif.no.

Medlem av Høvik IF Hovedstyre

Nye styremedlemmer velges av årsmøtet i mars. Er du interessert i å engasjere deg i Hovedstyrets arbeid? Ta kontakt med styreleder Kristin P. Grenan styreleder@hovikif.no for å finne ut om dette kan være noe for deg.

Jubileum 100Høvik IF 100 år i 2019

Klubben har 100-årsjubileum neste år – har du idéer til hvordan dette kan markeres?  Send gjerne inn dine forslag til hovik100@hovikif.no, eller meld deg som deltaker i prosjektgruppen for 100-årsjubileet.

Hovedstyret heier på alle barn og voksne som bidrar til å skape idrettsglede og stolthet for Høvik IF – fortsett det gode arbeidet!

/Styreleder Høvik IF