"Høvik IF 100 år" søker engasjerte Høvikinger til prosjektgruppe

Hovik BLaaHøvik IF fyller 100 år i 2019, og jubileumsåret skal feires med små og store markeringer og aktiviteter. Idéer til hva dette kan innebære er det opp til dere i og utenfor klubben å spille inn, og til å koordinere innspill og videreutvikle idéer etablerer vi nå en prosjektgruppe som skal jobbe etter følgende mandat: 

Etablere og koordinere en helhetlig plan for klubbens jubileumsmarkering gjennom 2019, engasjere ressurser både i og utenfor klubben til å drive og delta på klubbens jubileumsarrangementer og -aktiviteter, være et nav for kommunikasjon, sponsoring, idéer og innspill – og sikre at 100-årsmarkeringen oppfyller klubbens verdier: Mestring, trivsel og inkludering. 

Vi trenger nå engasjerte personer til deltakelse i prosjektgruppen ‘Høvik IF 100 år’ - er du interessert i å gjøre en innsats for 100-årsjubilanten så meld din interesse pr epost til hovik100@hovikif.no

Alle som har lyst kan delta - med små eller store oppgaver. Vi er veldig interessert i deltakere som får ting til å skje, og som ønsker å bidra til at klubben får en flott markering av 100-årsjubileet. 

Det er ingen frist, men vi ønsker mange navn på blokken - jo før jo heller. Håper å høre fra mange av dere! 

Høvik IF Hovedstyre 

v/ Styreleder