Høstsesongen er i gang!

logo blaaKlubben går i nå gang med høstsesongen, etter en lang og deilig sommer.

Mange har bare hatt ferie, mens noen har brukt ferien på aktiviteter, trening og moro. Det er fint å se at medlemmene deltar på trenings-leirer og cup, og resultatene er imponerende, både for bredde og satsingslag. Det er spesielt moro å kunne gratulere 2005-jentene i fotball som kom helt til finalen i Hamar Elitecup i fotball.

Når nå høsten står for døren er det flere ting klubben skal ta tak i. Vi er gang med å forberede for et fornyet medlemssystem - og dermed kommer en oppfordring: Vi må få på plass og oppdatere alle lagenes spillerlister - både i fotball og bandy. Det er utarbeidet en oversikt over alle registrerte medlemmer, og hvorvidt årets medlemskontingent er betalt eller ikke. Men før denne distribueres til alle lagledere 1.9, ber jeg dere ta en avsjekk på eget medlemskap, og se om alt er ok.

Sjekk spesielt at riktig epost er registrert, da denne vil være hovedkanal for kommunikasjon om medlemskapet. Sjekk også mobilnummer, og at medlemskontingenten er betalt for inneværende år. Kontroller også at den enkelte spillers aktivitet er krysset av - er man deltaker i Fotball Gutter 2007 og Bandy 2007 skal det være et kryss foran begge aktiviteter i medlemskapet.

Hvis det er noen som har problemer med å oppdatere sitt medlemskap, eller betale medlemskontingenten, gi beskjed til eposten medlem@hovikif.no. Dersom dere ikke er aktive i klubben lenger, og medlemskapet skal avsluttes, ber vi om at dere logger inn på  eget medlemskap, og avslutter via utmelding. Slik slipper dere unødig purring eller kommunikasjon med klubben, og det forenkler arbeidet med å følge opp medlemskap.

Denne uka begynner bandy med arbeidet med å erstatte og forbedre kompressorutstyr i pumpehuset ved enden av banen. Det vil være aktivitet både på dag og kveldstid, uten at dette skal få konsekvenser for aktivitetene som er på banen. Vis fleksibilitet, så går det fint.

Med det ser vi frem til en enda mer aktiv høst. Heia Høvik :-)