En av våre aktive medlemmer er gått bort

Skjermbilde 2018 06 14 kl. 14.50.15

Skjermbilde 2018 06 14 kl. 14.49.50

Det er med stor sorg Høvik IF mottok det ufattelig triste budskapet om at Eivind Aslaksen har gått bort. Eivind har vært svært aktiv i Høvik helt siden 1 klasse. Eivind spilte både Bandy og Fotball og hadde stor glede av både trening og det sosiale i klubben. At vi mister en flott gutter på kun 14 år slik er for klubben usigelig trist. Vår dypeste medfølelse går til Eivinds nærmeste i denne svært tunge tiden.

Les kommunens råd i forhold til meningokokk-W bakterien

Familien har opprettet et minnefond som vil gi støtte til Høvik Idrettsforening sin virksomhet. Vi er ydmyke og takknemlige for at familien tenker på klubben i denne sammenhengen.

Du kan finne ytterligere informasjon om dette på Eivinds minneside her:

Bildene: Lagkamerater og klassekamerater var samlet og støttet laget til Eivind i kampen på Høvikbanen på onsdag.