Hvordan betale medlemsavgiften og melde på aktiviteter?

Kjære Høvik medlem!

Kontingenten forfaller til betaling senest 10. april hvert år og betales over vårt internettbaserte medlemssystem. Logg deg inn i medlemsregisteret, velg fliken påmelding / medlemsavgift / egenandel - kryss av for medlemsavgift (og evt. aktivitet du vil delta på) og betal kontingenten.

Husker du ikke medlemsnummeret ditt kan du ved hjelp av mail adressen din søke opp medlemsnummeret. Husker du ikke passordet kan du be om et nytt passord på den mailadressen du benytter.

Vær oppmerksom på at det kun er hovedmedlemmet som kan betale medlemsavgiften hvis man har et familiemedlemskap. Hvilket medlem som er hovedmedlem ser man ved å åpne eget medlemskap. Hovedmedlem kalles medlemstype "familie" - de andre i familien er "familiemedlemmer"

For å melde på aktiviteter logger du på i medlemsregisteret, og velger påmelding/medlemsavgift/egenandel (fliken øverst til høyre)
Velg deretter aktiviteten det gjelder (kryss av foran linjen, og velg i tillegg deltaker(e) for aktiviteten ved å krysse av foran navnet i valglisten)

Medlemsavgifter 2017:
Familie: 600,-
Individuelt medlemskap: 450,-
Støtte/Honnør-medlem: 250,- 

Har du problemer med å betale over medlemssystemet, kan du ta kontakt med Høvik IF på mail post@hovikif.no, for videre veiledning

Med vennlig hilsen 

Styret i Høvik Idrettsforening.

Kommentarer   

 
# Endring av medlemsskapTone Lindem 21-05-2015 12:38
Hei, hvordan får jeg endret fra individuelt medlemsskap til familie?
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
# Endra fra individuelt til familieJørn 02-06-2015 15:49
Hei.

I medlemsregisteret kan du selv endre medlemskategori.Logg inn på ditt medlemskap, og endre kategori som er angitt til den som ønskes. Velg familie, og trykk lgre. Nå vil du bli bedt om å betale forskjellen fra individuelt til familiemedlemskap. Du kan deretter legge til familiemedlemmer.
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
# Medlemsnr/passordErik Kingdon 20-04-2015 16:56
Hei
jeg husker ikke mitt medlemsnr og det fungerer ikke med noen av mine mailadresser for å få tilsendt mitt nr?

mvh
Erik Kingdon
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
# Medlemsnr/PassordJørn 23-04-2015 10:01
Hei Erik.

Ser du har kommet i mål nå. Det hjalp på husken å se gutta slå Lommedalen tenker jeg!

Mvh Jørn
Svar | Svar med sitat | Siter