Hvordan betale medlemsavgiften og melde på aktiviteter?

Kjære Høvik medlem!

Kontingenten forfaller til betaling senest 10. april hvert år og betales over vårt internettbaserte medlemssystem. Logg deg inn i medlemsregisteret, velg fliken påmelding / medlemsavgift / egenandel - kryss av for medlemsavgift (og evt. aktivitet du vil delta på) og betal kontingenten.

Husker du ikke medlemsnummeret ditt kan du ved hjelp av mail adressen din søke opp medlemsnummeret. Husker du ikke passordet kan du be om et nytt passord på den mailadressen du benytter.

Vær oppmerksom på at det kun er hovedmedlemmet som kan betale medlemsavgiften hvis man har et familiemedlemskap. Hvilket medlem som er hovedmedlem ser man ved å åpne eget medlemskap. Hovedmedlem kalles medlemstype "familie" - de andre i familien er "familiemedlemmer"

For å melde på aktiviteter logger du på i medlemsregisteret, og velger påmelding/medlemsavgift/egenandel (fliken øverst til høyre)
Velg deretter aktiviteten det gjelder (kryss av foran linjen, og velg i tillegg deltaker(e) for aktiviteten ved å krysse av foran navnet i valglisten)

Medlemsavgifter 2017:
Familie: 600,-
Individuelt medlemskap: 450,-
Støtte/Honnør-medlem: 250,-

Har du problemer med å betale over medlemssystemet, kan du ta kontakt med Høvik IF på mail post@hovikif.no, for videre veiledning

Styret i Høvik Idrettsforening.