Takk!

tipp takkHei kjære Høvik-tipper

Norsk Tipping vil på vegne av din grasrotmottaker Høvik Idrettsforening takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen. Din grasrotmottaker har mottatt totalt 242362 kroner siden de registrerte seg som en del av ordningen. Dette er takket være grasrotgivere som deg.

Hele 339 millioner kroner ble i 2013 generert gjennom Grasrotandelen, og det er over 846 000 spillere som er grasrotgivere. Grasrotmidlene har blitt et viktig og kjærkomment bidrag for mottakerne, og midlene benyttes til å oppfylle små og store drømmer i hele vårt langstrakte land.

Om du vil bistå foreningen eller laget ditt ytterligere, kan du hjelpe til med å rekruttere enda flere grasrotgivere. Ønsker du mer informasjon se www.norsk-tipping.no

Vennlig hilsen Norsk Tipping