Takk kjære Høvik-supporter

Grasrot Sep2013

Kjære Høvik Supporter

Norsk Tipping vil på vegne av din grasrotmottaker Høvik Idrettsforening takke for ditt bidrag gjennom Grasrotandelen. Hittil i år har din grasrotmottaker mottatt 39018 kroner, og hele 222113 kroner siden de ble registrert som grasrotmottaker. Dette er takket være grasrotgivere som deg.

Hele 229 millioner kroner har så langt i år blitt fordelt på lag og foreninger over hele landet gjennom Grasrotandelen, og det er over 835 000 spillere som er grasrotgivere. Ved å bidra med Grasrotandelen er du med på å oppfylle små og store drømmer over hele landet.

Om du vil bistå foreningen eller laget ditt ytterligere, kan du hjelpe til med å rekruttere enda flere grasrotgivere. Ønsker du mer informasjon se www.grasrotandelen.no

Vennlig hilsen Norsk Tipping