Medlemsavgiften 2012

Kjære Høvik medlem!

Tiden er nå kommet for å betale årskontingenten for 2012. Kontingenten kommer særlig godt med nå som vi har fått en slik fin kunstgressbane og isanlegget nærmer seg ferdigstillelse.

Kontingenten forfaller til betaling senest 10. april og betales over vårt internettbaserte medlemssystem. Logg deg inn i medlemsregisteret, velg fliken påmelding / medlemsavgift / egenandel, og betal kontingenten. Familiemedlemskap koster kr 450,- støtte medlemsskap 200,- og vanlig individuelt medlemsskap kr 300,-.
Husker du ikke medlemsnummeret ditt kan du ved hjelp av mail adressen din søke opp medlemsnummeret. Husker du ikke passordet kan du be om et nytt passord på den mailadressen du benytter.

Skulle du mot formodning ha problemer med å betale over medlemssystemet, kan du ta kontakt med Solveig Sollie Johannessen på mail solveig3@online.no, så skal hun veilede videre.

Styret i Høvik Idrettsforening.