Høvik IF vant Fair-play pokalen i Jutul Cup - igjen!

HØVIK IF ble utropt som vinnere av FairPlay-pokalen på Jutultreffen, igjen!

Påny kunne Høvik hente den gjeveste pokalen fra Jutultreffen. FairPlay-pokalen gis til den klubben som har fått flest positive stemmene fra dommerne for å ha vist god sportsånd under turneringen.

Pokalen er derfor vunnet samlet av alle Høviks lag som deltok på årets cup. Så vidt vi har registrert er dette tredje gang de siste 5-6 årene at Høvik går av med denne seieren, hvilket sier noe om fokuset vi har i klubben vår. Dette kan vi være stolte av!

PS: Vi oppfordrer alle lagledere å vise til dette stolte trofeet i sine respektive årskull – eventuelt å fremvise selve pokalen på en trening. I øyeblikket befinner den seg hos Per Pundsnes, som mottok pokalen som en av laglederne på 2003, men den skal snarlig finne veien over til pokalsamlingen i klubbhuset.