Fotball-nytt

Møt John Barnes og Paul Ince hos Torshov Sport!

Møt John Barnes og Paul Ince hos Torshov Sport

Torshov Sport   boksignering   mars 2016Torshov Sport får storfint besøk!

Møt Liverpool-legenden John Barnes i fotballbutikken på Torshov onsdag 2. mars kl. 17, og Paul Ince i butikken vår på Sandvika Storsenter lørdag 5. mars kl. 12-14.

Forfatteren av av «Liverpoolkapteiner», Ragnhild Lund Andnes er ute med sin tredje Liverpool-bok og skal ut på en ekslusiv Torshov Sport-turné hvor hun har med seg disse fotballprofilene på laget.
Etter boksigneringen på Torshov 2. mars skal John Barnes skal holde et foredag i fotballbutikken kl. 19.

Begrenset med plasser, påmelding her: http://torshovsport.no/fotball/artikkel/eksklusiv-boksignering-og-foredrag-med-john-barnes-hos-torshov-sport/

Se hele programmet, og les mer om arrangementene her: http://torshovsport.no/fotball/artikkel/mot-liverpool-legendene-john-barnes-og-paul-ince-hos-torshov-sport/

Velkommen!

Stor cup-helg for mange Høvik-lag

Kommende helg møtes "halve Høvik" i Sandefjord, når hele 17 lag deltar i SandarCupen. Dette er i følge Sandarcupen.no "Norges største helgeturnering" - og mange Høvik lag vil være med å sette sitt preg på helgen.

Følg Høvik-lagenes resultater her, og hvis du ikke vet hva du skal gjøre i helgen - her er muligheten... :-)

Lykke til - Heia Høvik!

Høvik-lag i Adidas Cup

Puljene er satt opp i årets Adidas Cup. Høvik har 5 lag som skal spille. Følg Adidas Cup på FB her:, Terminlister og resultater her:

AdidasCup 2015 J01 Jenter 01
AdidasCup 2015 J02 Jenter 02
AdidasCup 2015 g00 Gutter 00
AdidasCup 2015 g01 Gutter 01
AdidasCup 2015 g02 1 Gutter 02

A-laget er i gang

HIF FotballDet nystartede A-laget i fotball har startet sesongen godt. 2 seire og en uavgjort er det blitt så langt. Fredag måtte laget spille det meste av kampen med 10 mann etter en tvilsom utvisning. Til tross for dette ble det en jevn kamp mot tabellnabo Sterling. Helt på slutten av kampen hadde Høvik en ball i nettet etter frispark. Dommeren godkjente ikke målet fordi spillerne fra Sterling stod for nære og frisparket måtte tas om igjen. Dermed endte kampen
0 - 0.

Sebastian Sundy som er lagkaptein og initiativtaker mener laget er godt nok til å kjempe i toppen av  tabellen i 8.  divisjon. Vi gleder oss til fortsettelsen og oppfordrer til en tur til Høvikbanen fredager da laget spiller. Åpen kiosk med varme vafler og kaffe er en flott pause på kveldsturen.

To Høvik-lag videre fra gruppespill i Adidas Cup

AdidasCup2014Smågutt 00 og 01, og småjenter 01 deltar i Adidas Cup 2014. Dette er uoffisielt NM for smågutt/småjente og gutt/jente.

Gruppespillet er ferdig i disse dager. Full oversikt finner dere her: http://kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=9271

Såvidt vi kan se er både Høvik J01 og Høvik G00 kvalifisert til sluttspill. Kampoppsettet trekkes i disse dager. Godt gjort! og lykke til i sluttspill!

Høvik IF Fotball - Årsmøte 03.04.2014 - Protokoll

3. april 2014 avholdt Høvik Idrettsforening, avdeling fotball sitt årsmøte kl. 1900 i klubbhuset. Vedlagt ligger protokoll.

Ny brosjyre fra fotballforbundet - TRENERVETT

NY BROSJYRE: TRENERVETT!

NFF har laget en brosjyre for alle trenere i barne- eller ungdomsfotballen som ønsker trivsel og fremgang i laget.
Les hele artikkelen på fotball.no og se detaljer i vedlegget.