Høvik Jenter 2004 tar revenge i Vinterligafinale – slo ØHIL på straffekonk!

Torsdag 22. mars ble det endelig vinterligafinale mot ØHIL på Nesøya kunstgress. I år var jentene ekstra spente da kampen ble  utsatt en dag på grunn av dobbeltbooking av banen.

Høvik – ØHIL, 3-3 (0-1), 9-8 etter straffespark.

H E R R E M I N  F o t b a l l  - For en kamp!

Jentene var overraskende veldig nervøse for å møte ØHIL, men det var det ingen grunn til. ØHIL har et veldig godt lag, men spiller enkelt, med lange presise baller i dybden til raske vinger. Høvik har derimot et raskt og til tider suverent forsvar. Det er ØHIL som får første målet. Ikke direkte ufortjent, men det var jevnt i 1.omgang. I andre omgang lar vi dem få skyte fra utagbar distanse og det blir litt tungt. Derimot er det noen jenter som aldri gir opp og ved at noen står på ekstra så kommer mulighetene. Rett fra avspark på 0-3 vises skikkelig engasjement. Hanne og Iselin kombinerer fint og Iselin tenner gnisten ved å plassere ballen sikkert bak keeper. Lagledelsen ser at det er muligheter og omrokkerer for å skape mer trykk på ØHILs banehalvdel. Amanda flyttes fra back til kant med stort hell og setter ballen kontant og velplassert i mål etter et flott innlegg fra høyre kant. 2-3 og NÅ er det ihvertfall HÅP. Solid press fra Høvik, men så får ØHIL indirekte frispark fra 7 meter. Alle jenter i mur, men de skyter heldigvis over. Puh...Vi tar over presset igjen.
Så kommer en perle fra Silia, som skyter vakkert i mål i lengste hjørne, til 3-3. Ekstraomganger er sikret. Golden goal men Høvik har fått ny energi og det går mot straffespark. I fjor tapte våre jenter på straffekonkurranse. Lagene følger hverandre og selv om også noen av våre jenter skyter i stanga og utenfor, SÅ leder vi hele veien. Judith setter den 9-ende straffen og ØHIL skyter rett på vår keeper Anna. Deilig med revenge for fjorårets straffetap! Utrolig nervepirrende, men så herlig at det gikk vår vei! For en moral og innsats!

Det ble en sen marskveld på Nesøya, MEN vi er sikre på at det var god underholdningsverdi for et stort antall foreldre som var på sidelinjen. I tillegg til foreldre var lagvenninner som ikke kunne spille på plass, samt gamle og nye Høvik-jenter tilstede.

Vi gleder oss nå til en spennende sesong – HEIA Høvik!

 

Bakerst fra venstre:

Ella, Filippa, (Sophie, Amèli, Maria), Amanda, Annika, Judith, Cornelia, Iselin, (Maria, Henriette),

Foran fra venstre:

Mathilde, Silia, Lohne, Lotte, Anna, Hanne, Hennie og Pia.