Jenter 2001 & 2002

Høvik J01 til semi i OBOS - Takk til spillere og tilskuere

Skjermbilde 2015 09 22 kl. 13.30.40Lørdag 19. september tok Høvik 01-jentene imot ØHIL på Høvikbanen for å se hvilket Bærumslag som tok seg videre til semifinalen i OBOS Cup. Det var flott omgivelser, god stemning blant jentene og en fantastisk heia gjeng på tribunen. Her var 01-gutta, ivrige foresatte fra lokalmiljøet, andre jenter fra trinnet, foresatte, familie og Aldermansligaen representert. Slik kan vi like og det satte jentene stor pris på.

Dette var en ordentlig lagseier. Og med lagseier, så var det ALLE 01-jentene sin seier. Vi er fortsatt et godt og stort kull og alle kan ikke spille samtidig. Det er derfor viktig, også her i det offentlige rom, å fortelle at vi hadde aldri fått de resultatene vi får uten at så mange kommer på trening hver gang, gjør så godt de kan, bidrar med positivitet og utvikler seg og laget.

Kampen ble spilt mellom to av Bærums beste J01-lag og vinneren ville være eneste Bærumslag igjen i OBOS. Høvik satte fart og trykk på fra første sekund. Midtbanen tok tak og ansvar, vant dueller og strødde pasninger. Et punkt i gameplan var corner. Laget har en uttelling på nær 30 % på cornere og slik ble det i denne kampen også. Flott serv, tøffe jenter og bang i nota. Reten av første omgang var jevnspilt, men klart overtak til Høvik. ØHIL skapte så og si ingen ting. Andre omgang fortsatte på samme måte med stor Høvik dominans og midt i omgangen satt mål nummer to. Flott skudd (vi kaller det det) fra venstre føk inn oppunder tverligger. Det er viktig å ha spillere som bruker begge bein uten å tenke. Med fem minutter igjen reduserer ØHIL på en flott corner, men det ble ikke stress i laget. Mulig på benken og tribunen, men jentene kjørte bare på videre. Så blåste dommer av kampen. 2-1 til Høvik og laget er klare for semifinale.

Semifinalene er nå trukket og Høvik møter Bekkelaget på bortebane. I den andre kampen møtes Grei og Kolbotn. Kampene skal spilles lørdag 10. oktober, så får vi se. Følg med på tid og sted, møt veldig gjerne opp og hei disse jentene frem. Det fortjener de.

Tusen takk for støtte på tribunen og grattis til hele 01-gjengen som er i semi i år også.