Jenter 2001 & 2002

HØVIK J01 FIKK MED SEG 2 BRONSEPOKALER FRA SØR CUP

16 01-jenter med hjelp fra 4 02-jenter deltok i uke 26 i SØR CUP i Kristiansand og Venesla. Cupen er en av Norges største for gutter og jenter mellom 7-19 år. Høvik stilte med ett 7er- og ett 11er lag i klassen for J14. Begge lag tok seg videre til A-sluttspill etter å ha endt på henholdsvis første og andre plass i sine grupper.

7er laget

7er laget gikk som puljevinner rett til semifinale mot Imås/Amazon. Dette ble en kamp hvor man merket at cupen hadde vart en stund og det ble vanskelig å gjenskape den fokus og innsats som kreves for å ta seg helt til en finale. Det endte med et knepent 1-2 tap og bronsefinale mot Vindbjart. I bronsefinalen reiste laget seg igjen og vant komfortabelt, selvom sluttresultatet endte 1-0.

11er laget11er laget måtte via kvartfinale mot Klepp. Disse ble slått 2-1 og da ble det semifinale mot Heming. Dette er et lag vi har spilt jevnt med de siste årene og akkurat hadde slått ut i årets OBOS Cup (Oslomesterskap). Også denne kampen ble jevn og endte uavgjort ved full tid. I golden goal var det Heming som trakk det lengste stået og Høvik endte opp med bronsefinale mot Staal-Jørpeland. Lagene hadde også møttes i innledende pulje og da ble resultatet 1-1. Etter en jevn bronsefinale så viste Høvik jentene igjen at de var det sterkeste laget og gikk av med seieren 1-0.

To Høvik J14 lag kommer hjem med hver sin bronsepokal. Det gror godt på jentesiden i Høvik.

Avlsutningsvis en stor takk til alle jentene som deltok og lagledere; Ole, Magnus, Jørn og Olav

Ytterligere informasjon om Sør Cup, resultater for andre Høvik lag som deltok, og nett-tv-sending fra alle Gull-finaler finner du her og på cupens nettside her: