Jenter 2001 & 2002

Lagbilde 2017 HIFJenter 2001 2002

Høvik-jentene klare for Nørhalne Cup

HIF Jenter0102 2017Høvik-jentene bruker langhelgen rundt Kr. Himmelfart til å reise til Danmark "for at ha det dejligt og spille fodbold"

Hele 26 spillere fra Høvik 01, 02 og 03 stiller to 11er lag i cupen, der jentene skal møte lag fra Aalborg, Hedensted og Biersted/Nørhalne, Danmark, GAVC fra Nederland, Kungsladudsgard BK fra Sverige, og Lyngdal fra Norge.

Dette blir garantert en flott opplevelse der teambuilding er det viktigste. Et besøk på Farup Sommarland vil sikkert bidra i den sammenhengen. Følg jentene på cupens nettside her:

Seier i vinterligaen - klar for vårsesongen

Seier Vinterliga2017Med seier i avdelingsfinalen i vinterligaen feiret Høvikjentene en flott avslutning på treningssesongen i vinter, og er klare for en spennende sesong med to lag i serien - et i J16 1.divisjon og et i J16 2.divisjon. Vi gratulerer!

På bildet alle som har spilt J15 i.l.a vintersesongen. Fortsatt venter finalen i J16, der våre jenter møter Stabæk i finalen.

Følg jentene i serien her:

J16 1.divisjon

J16 2.divisjon

Høvik J01-gjengen til OBOS semi for 3. året på rad

Skjermbilde 2016 09 19 kl. 14.45.59Høvik sin 01-gjeng er klare for semifinale i OBOS i år igjen. Dette ble klart etter at de slo Norstrand J01 5-0 i kvartfinalen.

Etter en jevnspilt første omgang, så var knapt Norstrand over midtbanen i andre. En solid gjennomført kamp med mye bra spill og som vanlig veldig bra innsats.

Semifinalene spilles slik:

Høvik - Lyn - Spilles på Høvikbanen søndag 16.10 kl 16:00
Kolbotn - BærumsVerk Hauger på Ekeberg Kunstgress 17.10 kl 19:50

Kom og hei på Høviks beste jentelag! De trenger all den støtte de kan få.

En stor takk til alle jentene på 01 for at de er flinke til å trene og holde sammen. Hadde ikke gruppen vært så stor som den er hadde vi aldri klart dette.

RESULTATER OBOS CUP:
TERMINLISTE OBOS CUP 2016:

Jenter 01/02 med gode resultater i Drammen Cup 2016

Høvik 1 i Drammen Cup

Høvik 2 i Drammen CupJente 02/01 spilte Drammenscup jente 00/01 cup med 2 blandede lag. Målet var å komme seg videre fra innledende puljer og gjøre det bra i B sluttspillet. Begge lagene gikk til A sluttspill hvor det ene vant sin pulje og det andre kom på en sterk andre plass. Her ble motstanden tøff og det ene laget røk ut i kvartfinalen mens det andre røk ut i semifinalen og kom på fjerdeplass. Jentene fikk mye god erfaring mot eldre jenter og styrket samholdet mellom lagene.

Resultater:

Sesongslutt & sesongstart samtidig

Bronsefinale i vinterligaen, og 7er-cup i Tønsberg sto på programmet for Fotball 02-jentene sist helg. Det ble kjempesuksess, med seier i Th. Martinsens Sølvcup på lørdag, og seier i bronsefinale i vinterligaen på søndag. Imponerende :-) og et par av jentene fikk også med seg en NM-medalje i bandy på fredag - BRA FANGST - BRA HELG! Nå er det forberedelser til Danmarkstur med 01-jentene, og snart sesongstart i serien. Terminlisten for serien ligger her: http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=125506

Planer for sesongen 2016 Jenter2002

Hei!

Her er forslag til aktiviteter for 2016:

3 kamper i vinterligaen, januar, februar mars. Datoer kommer så snart det er klart. Regner med kamp 30 eller 31 januar. Asker er treige med å svare…

Sølvcup Tønsberg, 12-13 mars, en dag 7-er fotball

BVH jentecup 15.-17. april 2016, 11-er fotball – her håper jeg alle blir med, fin start på sommersesongen

Vesterhavscup i Danmark, Esbjerg 13-16 mai. Dette blir sammen med -01 jentene. Vi stiller med to 11-er lag. HVEM ØNSKER Å BLI MED HER??

Sandar-cup, 12-14 august, 7-er, 9-er eller 11-er

J-14 1. divisjon seriespill – kampdag blir torsdager

Adidas-cup

OBOS-cup

Bra deltagelse på vintertreningene, det lover godt for sommersesongen!

Høvik J01 til semi i OBOS - Takk til spillere og tilskuere

Skjermbilde 2015 09 22 kl. 13.30.40Lørdag 19. september tok Høvik 01-jentene imot ØHIL på Høvikbanen for å se hvilket Bærumslag som tok seg videre til semifinalen i OBOS Cup. Det var flott omgivelser, god stemning blant jentene og en fantastisk heia gjeng på tribunen. Her var 01-gutta, ivrige foresatte fra lokalmiljøet, andre jenter fra trinnet, foresatte, familie og Aldermansligaen representert. Slik kan vi like og det satte jentene stor pris på.

Dette var en ordentlig lagseier. Og med lagseier, så var det ALLE 01-jentene sin seier. Vi er fortsatt et godt og stort kull og alle kan ikke spille samtidig. Det er derfor viktig, også her i det offentlige rom, å fortelle at vi hadde aldri fått de resultatene vi får uten at så mange kommer på trening hver gang, gjør så godt de kan, bidrar med positivitet og utvikler seg og laget.

Kampen ble spilt mellom to av Bærums beste J01-lag og vinneren ville være eneste Bærumslag igjen i OBOS. Høvik satte fart og trykk på fra første sekund. Midtbanen tok tak og ansvar, vant dueller og strødde pasninger. Et punkt i gameplan var corner. Laget har en uttelling på nær 30 % på cornere og slik ble det i denne kampen også. Flott serv, tøffe jenter og bang i nota. Reten av første omgang var jevnspilt, men klart overtak til Høvik. ØHIL skapte så og si ingen ting. Andre omgang fortsatte på samme måte med stor Høvik dominans og midt i omgangen satt mål nummer to. Flott skudd (vi kaller det det) fra venstre føk inn oppunder tverligger. Det er viktig å ha spillere som bruker begge bein uten å tenke. Med fem minutter igjen reduserer ØHIL på en flott corner, men det ble ikke stress i laget. Mulig på benken og tribunen, men jentene kjørte bare på videre. Så blåste dommer av kampen. 2-1 til Høvik og laget er klare for semifinale.

Semifinalene er nå trukket og Høvik møter Bekkelaget på bortebane. I den andre kampen møtes Grei og Kolbotn. Kampene skal spilles lørdag 10. oktober, så får vi se. Følg med på tid og sted, møt veldig gjerne opp og hei disse jentene frem. Det fortjener de.

Tusen takk for støtte på tribunen og grattis til hele 01-gjengen som er i semi i år også.