Jenter 2001 & 2002

Lagbilde 2017 HIFJenter 2001 2002

J16 tok bronse i Barcelona Summer Cup 2017

Barcelona 2017 1J16 tok bronse i Barcelona Summer Cup

19 jenter i J01 var i slutten av juni nede i Salou i Spania og spilte Barcelona Summer Cup. Her møtte de lag fra Island, Sverige, Finland og Norge. Etter å ha vunnet puljespillet gikk de på et knepet tap i A-semifinale, men kom igjen i A-bronsefinalen og vant over UMF Selfoss fra Island med 2 – 0.

Barcelona Summer Cup var en meget velorganisert og morsom cup. Gode baner, blide og hjelpsomme arrangører. Bra hotell, mat og rom. Og meget gode muligheter til bading og soling mellom kampene????. Vi storkoste oss!

Dette er en cup vi virkelig kan anbefale for andre Høviklag – snakk med oss i J01/02 hvis noen har noen spørsmål om denne cupen.

Jentene med 3. og 4.plass i J16 i Nørhalne Cup

NorhalneCup 2017 pokalDa sammenfatter vi Nørhalne Cup 2017.

To Høviklag i A-bronsefinale er meget bra. Høvik Team 1 kniper 3.plats etter en meget jevn og spennende kamp. Høvik Team 2 var det bedre laget i 1.omgang som slutter 0 - 0, men Team 1 tog over, og 2 scoringer av Amanda og Anniken avgjør kampen i andre omgang. Begge lagen fikk etter lang venten i varmen (som noen brukte til vannkrig) motta medaljer og en bronsepokale. Fotballsmessig var dette over all forventen - 26 jenter fra 01, 02 og 03 leverte spill og innsats som imponerte på alle.

Superjenter!NorhalneCup 2017

Høvik-jentene klare for Nørhalne Cup

HIF Jenter0102 2017Høvik-jentene bruker langhelgen rundt Kr. Himmelfart til å reise til Danmark "for at ha det dejligt og spille fodbold"

Hele 26 spillere fra Høvik 01, 02 og 03 stiller to 11er lag i cupen, der jentene skal møte lag fra Aalborg, Hedensted og Biersted/Nørhalne, Danmark, GAVC fra Nederland, Kungsladudsgard BK fra Sverige, og Lyngdal fra Norge.

Dette blir garantert en flott opplevelse der teambuilding er det viktigste. Et besøk på Farup Sommarland vil sikkert bidra i den sammenhengen. Følg jentene på cupens nettside her:

Seier i vinterligaen - klar for vårsesongen

Seier Vinterliga2017Med seier i avdelingsfinalen i vinterligaen feiret Høvikjentene en flott avslutning på treningssesongen i vinter, og er klare for en spennende sesong med to lag i serien - et i J16 1.divisjon og et i J16 2.divisjon. Vi gratulerer!

På bildet alle som har spilt J15 i.l.a vintersesongen. Fortsatt venter finalen i J16, der våre jenter møter Stabæk i finalen.

Følg jentene i serien her:

J16 1.divisjon

J16 2.divisjon

Høvik J01-gjengen til OBOS semi for 3. året på rad

Skjermbilde 2016 09 19 kl. 14.45.59Høvik sin 01-gjeng er klare for semifinale i OBOS i år igjen. Dette ble klart etter at de slo Norstrand J01 5-0 i kvartfinalen.

Etter en jevnspilt første omgang, så var knapt Norstrand over midtbanen i andre. En solid gjennomført kamp med mye bra spill og som vanlig veldig bra innsats.

Semifinalene spilles slik:

Høvik - Lyn - Spilles på Høvikbanen søndag 16.10 kl 16:00
Kolbotn - BærumsVerk Hauger på Ekeberg Kunstgress 17.10 kl 19:50

Kom og hei på Høviks beste jentelag! De trenger all den støtte de kan få.

En stor takk til alle jentene på 01 for at de er flinke til å trene og holde sammen. Hadde ikke gruppen vært så stor som den er hadde vi aldri klart dette.

RESULTATER OBOS CUP:
TERMINLISTE OBOS CUP 2016:

Jenter 01/02 med gode resultater i Drammen Cup 2016

Høvik 1 i Drammen Cup

Høvik 2 i Drammen CupJente 02/01 spilte Drammenscup jente 00/01 cup med 2 blandede lag. Målet var å komme seg videre fra innledende puljer og gjøre det bra i B sluttspillet. Begge lagene gikk til A sluttspill hvor det ene vant sin pulje og det andre kom på en sterk andre plass. Her ble motstanden tøff og det ene laget røk ut i kvartfinalen mens det andre røk ut i semifinalen og kom på fjerdeplass. Jentene fikk mye god erfaring mot eldre jenter og styrket samholdet mellom lagene.

Resultater:

Sesongslutt & sesongstart samtidig

Bronsefinale i vinterligaen, og 7er-cup i Tønsberg sto på programmet for Fotball 02-jentene sist helg. Det ble kjempesuksess, med seier i Th. Martinsens Sølvcup på lørdag, og seier i bronsefinale i vinterligaen på søndag. Imponerende :-) og et par av jentene fikk også med seg en NM-medalje i bandy på fredag - BRA FANGST - BRA HELG! Nå er det forberedelser til Danmarkstur med 01-jentene, og snart sesongstart i serien. Terminlisten for serien ligger her: http://www.fotball.no/fotballdata/Lag/Hjem/?fiksId=125506