FG2005: Fotballtrening tirsdager kl 18.00 – 19.00

Utetrening for gutter og jenter født 2005 starter tirsdag 17. april kl. 18.00 – 19.00 på Høvikbanen (kunstgress).Husk å ta med leggskinner og vannflaske.

Vi har fått tid på kunstgressbanen, men seriekamper har høyere prioritet. Slik det ser ut nå, starter det opp seriekamper på Høvikbanen fra 1. mai. Vi har backup den samme tiden på Veritasjordet (tirsdager 18.00 – 19.00). Info blir sendt ut om hvilken bane som skal benyttes, men de første treningene blir altså på kunstgresset på Høvikbanen.

De som deltar må betale årskontingent til Høvik IF. Alle barn som spiller fotball er automatisk forsikret når de er klubbmedlemmer. Om det er eldre søsken i klubben og dere har familiemedlemskap, trenger dere ikke betale, men husk å registrere deres gutt/jente. Følg link for mer info: http://www.hovikif.no/index.php?option=com_content&view=article&id=1485:info&catid=79:styreinfo&Itemid=245

De som skal delta på BVIF vårcup søndag 22. april må registrere medlemskap for å få delta.

Videre kommer vi til å ta inn en treningskontingent for de som deltar. Kontingenten skal dekke utstyr, deltagelse i cuper, drakter med mer. Det jobbes med dette, og jeg vet ikke enda hvor stor kontingenten kommer å bli - beløpet er også avhengig av hvor mange som ønsker å trene. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi får en viss oversikt over hvor mange som kommer og trener. Kontingenten tilfaller gutter og jenter 2005, dvs. det går ikke til noen annet lag i klubben.

Det er også satt opp en frivillig ekstratrening på søndager kl. 10.00 på Høvikbanen (kunstgress). Egen informasjon blir sendt ut når denne starter opp.

Det er ikke seriespill dette året, det blir først aktuelt til neste år. Vi tenker at vi skal delta på noen cuper, og sette opp noen kamper mot andre lag i nærområdet.

Treningen er forelderdrevet, og vi trenger innsats fra dere alle. Jeg er akkurat nå hovedansvarlig, og vi er noen stykker som kommer å dele på treningsansvaret. Kanskje det er noen flere som ønsker å bidra?

Vi kommer å dele guttene og jentene (dersom det blir nok jenter), og vi trenger en som kan ta hovedtreningsansvaret for jentene. Noen som kan ta det ansvaret? Vi har vært i samtale med de som trener på andre siden motorveien (men som tilhører Høvik IF). De har litt få jenter, og vi har diskutert muligheten for å slå sammen jentelagene når det er cup.

Nye deltagere må sende meg navn på gutt/jente og foreldre, e-post, og mobilnummer.

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

Mickael Carlson

tel. 40 21 00 80