FG2000 sesongavslutning

Avslutning på strålende sesong for G2000

Søndag 18. november avslutter Høvik G2000 en strålende sesong med minicup mot

knallsterke Eik-Tønsberg og Nøtterøy i Vestfold. Da får vi muligheten til å revansjere vårt tap mot Nøtterøy i A-sluttspillet i HamKam Talentcup tidligere i år. Felles avreise for alle gutta fra Høvikbanen kl 11. Etter cupen blir det sosialt opplegg med felles middag og vi regner med å være tilbake på Høvik ca kl 19. Mer detaljert info sendes på e-post.

Årets sesong har bydd på mange spennende sportslige utfordringer og masse sosiale aktiviteter. Stemningen og samholdet i laget er på topp og resultatene likeså. G2000 har til sammen 17 spillere, alle fra 7. trinn på Høvik Verk skole. Vi har stilt to 7er-lag (Burger Kings og Hot Dogs) i G00-serien og et 11er-lag (Høvik 2) i G99 serien. 7er-lagene har bare tapt én kamp hver i serien og det har stort sett bare blitt seiere i cuper og treningskamper også. 11er-laget møtte gode lag og store, sterke spillere i G99-serien, men klarte likevel en flott 5. plass i 2. divisjon. Totalt har vi hittil i 2012 spilt utrolige 91 kamper (seriekamper i 7er- og 11er-serien, Kunstgresscupen i Larvik, Kalvøya Cup, Norway Cup, HamKam Talent Cup, Snarøya Cup, Ullern Høstcup og diverse treningskamper). Alt har vært gøy, men høydepunktene i sesongen har nok vært Norway Cup på Ekebergsletta i begynnelsen av august og HamKam Talentcup på Hamar i september, med masse minner fra morsomme, spennende og nye opplevelser både på og utenfor banen.

Vi fortsetter med treninger og kamper gjennom vinteren og gleder oss til vi på nytt kan se det fine grønne kunstgresset på Høvikbanen. Vinterserien Royal League er allerede i gang og Høvik G2000 leverte i helgen knallsterke prestasjoner med seiere mot Kolbotn (3-1) og Skeid 2 (7-2) og uavgjort mot Kjelsås (3-3).