Fotball Gutter 2000

Mads Magnussen
Eilif Brodtkorb
Niko Nystrøm

Fotball i snøstorm - er våren kommet?

Runde2 17

Serien er i gang - G00 med 3 poeng

Runde1 17

00-gutta klare for Norway-cup igjen

Høvik 00 stiller igjen i Norway cup. Følg laget via norwaycup.no for resultater. Første kamp er mot  Stegaberg IL søndag 27.7 kl1430 på Bjølsen. Er du hjemme, ta med Høvikflagget og kom for å heie.

FG2000 videre i Adidas Cup

AdidasCup G00

Høvik G2000s gode fotballgutter er videre til 32-delsfinalen i Adidas Cup (uoffisielt NM) etter seiere på Høvikbanen mot Vålerenga 2 (13-3) og Lommendalen/Helset (3-1).

På bildet fra kampen mot Lommedalen/Helset sist fredag er Høvik-guttene Oskar D (01), Emil (02), Jonas B, Mads, Mikkel F, Lucas, Henrik, Jonas S, Ulrik, Christian (02), Jørgen, Johan, Edvard, Magnus.

Ikke tilstede da bildet ble tatt:  Jens, Fredrik, Mikkel G, Trym og Fredrik (02). Sterk prestasjon gutter!

Fredag 23. mai kl 1700 kan dere se G2000-gutta i aksjon på Høvikbanen kl 17 mot sterke Nordstrand i OBOS Cup (Oslo-mesterskapet).

FG2000 program fra april 2014

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fantastisk påske!

Her er en kort oversikt over kamper/treninger for G2000 kommende uker:

Serien: Første seriekamp er i morgen, onsdag 23. april kl 20.00 på Høvikbanen (oppmøte kl 19.00). Resten av seriekampene spilles også på onsdager kl 20. Oversikten finner dere her: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=139882 . (Kampen som er berammet onsdag 30. april mot Haslum blir antakelig flyttet. Eilif sender ut beskjed om nytt kamptidspunkt når det er klart.)

Adidas Cup: Vi spiller i tillegg to kamper i Adidas Cup (uoffisielt NM), mot Vålerenga 2 mandag 28. april kl 17.30 på Høvikbanen (oppmøte kl 16.30) og mot Lommedalen fredag 16. mai kl 17.00 på Høvikbanen (oppmøte kl 16.00).

Vi regner med at alle 2000-gutta + Oskar D og Christian B stiller til kamper. Gi beskjed i god tid om deres gutt ikke kan stille, slik at andre 2002/2001-gutter kan få muligheten til å være med!

Treninger:  Fremover trener vi mandager kl 17-18.30 og fredager kl 17-18.30 på Høvikbanen. Neste trening er derfor fredag 25. april kl 17.00. (Det blir ikke trening mandag 28. april på grunn av kampen mot Vålerenga.)

FG2000 våren 2014

Fastsatte datoer for cuper:

Moss Cup 8.-9. februar (se egne e-poster)

Royal League-kamp 8. mars (mot Bærum kl 13),

Royal League-kamper 15. mars (mot Snarøya kl 13 og Kjelsås kl 15)

Royal League-sluttspill 29.-30. mars.

Aalborg City Cup 26.-30. mai (se egne e-poster)

Norway Cup 27.-30. juli

Sandar Cup 8.-10. august

Andre serier/cuper

Vi er påmeldt med ett G2000-lag i G14 2. divisjon. Seriekampene starter i begynnelsen av mai.

I tillegg spiller vi Adidas Cup (uoffisielt NM) og Obos Cup (Oslomesterskap), med flere kamper gjennom vårsesongen

Diverse info

De fleste av gutta har vokst ut av draktene sine, så vi har bestilt nye drakter (trøye, shorts og sokker) og er i gang med bestilling av nye overtrekksdrakter (jakke og bukse). Vi kommer tilbake med informasjon om dette.

Hold av datoene ovenfor og gled dere. Gi beskjed tidlig om forfall, så er det lettere for oss å planlegge. Særlig Norway Cup og Sandar Cup er det viktig at dere gir beskjed om raskt, hvis deres stjernespiller ikke kan være med.

Og husk at vi er veldig glade for foreldre som stiller opp som sjåfører, heiagjeng, sponsorer osv.  og også gjerne tar initiativ til sosiale ting. Det er til guttas trivsel, opplevelse og glede.  Kan dere bidra, så gjør det!

For trenerne

FG2000 Royal League vinterserie

Hei fotballfans

Høvik G2000 spiller som dere vet Royal Winter League i år også. De andre lagene som er med er Bærum, Kjelsås, Kolbotn, Lyn, BMIL, Røa og Ready. Det blir 4 dager i vinter med til sammen 8 innledende kamper (7. desember, 1. februar, 8. mars og 15. mars) og 1 dag med sluttspill til våren (dato kommer senere). Alle kampene går på Ferd stadion, på Sjølyst/avkjøringen til Bygdøy. Oppsett over kamper, tidspunkter osv er vedlagt.

Første kampdag er altså lørdag 7. desember kl 10 (mot Lyn) og kl 13 (mot Røa). Jeg håper alle 2000-gutta og Oskar D og Christian B er med. Lagoppstilling til hver kamp kommer senere. Gi beskjed raskt hvis noen ikke kan.