Kjøp DIN ANDEL på den nye banen på idrett

Skjermbilde 2016 09 09 kl. 10.12.53

Bli vinnerlaget av andelssalget på kunstgresset på idrettsbanen på Høvik

Salget av andelene er det hvert lag som står for og det etableres en konkurranse for å skape entusiasme og engasjement. Vinnerne blir det laget med høyest gjennomsnittlig salgssum per spiller. Det blir 1, 2 og 3 premie + trøstepremier:
1) Billetter til Stabæk kamp 2017 + være ballgutt/maskot Stabæk kamp 2017
2) Billetter til Stabæk kamp 2017
3) Laget får en treningsøkt av Stabæk spiller
Alle: En gratis is på åpningen av den nye kunstgress banen søndag 11. september

Det er totalt 700 andeler hvorav 650 er tiltenkt privatpersoner. Hver av disse andelene koster 500 kroner. Som andelseier av kunstgressbanen, vil man kunne gå inn på Superinvite å velge hvilken kvadratmeter som skal eies ved å legge inn eget navn. Når man går inn på Superinvite vil navnene til eierne komme frem når man scroller over banebildet.

Når det skal registreres en andel, er det veldig viktig at følgende mal anvendes: Kjønn, årgang, skole.
• Eks: gutter 2006 for Høvik skole blir da G06HS.
• Eks: gutter 2006 for Høvik verk skole blir da G06HVS.
Det er kun med dette oppsettet at salget tilkommer rett lag.
Link til andelsløsning; https://www.superinvite.no/shares/#/hovikif

Det er også mulig å selge større pakker til sponsorer og verdien for laget som selger disse teller som verdi i konkurransen. Disse pakkene består av areal på sentrale plasser på banen i tillegg til logo plassering. Kjøpene her må gjøre mot faktura fra klubben. Det er totalt 50 sponsorpakker fordelt på:
* Pakke 1: 3000,- får velge blant sentrale plasser på banen og får logo på hjemmeside
* Pakke 2: 6000,- får velge blant sentrale plasser på banen samt får logo på hjemmeside og banner på Høvikbanen. Banner på banen gjelder ett år. Deretter koster denne plasseringen 3000 kroner per år. Sponsorer må selv ordne egen plakat basert på klubbens gitte mål.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe en andel og dermed bidra til at Høvik fotball kan fortsette å vokse.
Spillerne kan jobbe for verdien av andelen til seg selv og prøve sine salgsferdigheter på familien

Skulle det være spørsmål i forbindelse med salget, ta kontakt med
Therese: 982 66 360 e-post: therese@hudhelse.no (diverse)
Magnar: 908 43 968 e-post; mb@brok.no (teknisk support)

Først et par presiseringer;
- Vinnerlaget velger først av premiene i konkurransen
- Det er summen pr spiller som teller i konkurransen, alle lag konkurrerer derfor under samme vilkår uavhengig om man er et stort eller lite lag. For enkelhets skyld listes det kun opp solgte andeler under.

Husk at alle bidrag vil hjelpe til videreutvikling av klubbens anlegg og fasiliteter knyttet til klubbhuset.