J16 tok bronse i Barcelona Summer Cup 2017

Barcelona 2017 1J16 tok bronse i Barcelona Summer Cup

19 jenter i J01 var i slutten av juni nede i Salou i Spania og spilte Barcelona Summer Cup. Her møtte de lag fra Island, Sverige, Finland og Norge. Etter å ha vunnet puljespillet gikk de på et knepet tap i A-semifinale, men kom igjen i A-bronsefinalen og vant over UMF Selfoss fra Island med 2 – 0.

Barcelona Summer Cup var en meget velorganisert og morsom cup. Gode baner, blide og hjelpsomme arrangører. Bra hotell, mat og rom. Og meget gode muligheter til bading og soling mellom kampene????. Vi storkoste oss!

Dette er en cup vi virkelig kan anbefale for andre Høviklag – snakk med oss i J01/02 hvis noen har noen spørsmål om denne cupen.

Fotballskolen

Skjermbilde_2017-06-26_kl._13.12.03.png

Jentene med 3. og 4.plass i J16 i Nørhalne Cup

NorhalneCup 2017 pokalDa sammenfatter vi Nørhalne Cup 2017.

To Høviklag i A-bronsefinale er meget bra. Høvik Team 1 kniper 3.plats etter en meget jevn og spennende kamp. Høvik Team 2 var det bedre laget i 1.omgang som slutter 0 - 0, men Team 1 tog over, og 2 scoringer av Amanda og Anniken avgjør kampen i andre omgang. Begge lagen fikk etter lang venten i varmen (som noen brukte til vannkrig) motta medaljer og en bronsepokale. Fotballsmessig var dette over all forventen - 26 jenter fra 01, 02 og 03 leverte spill og innsats som imponerte på alle.

Superjenter!NorhalneCup 2017

Høvik-jentene klare for Nørhalne Cup

HIF Jenter0102 2017Høvik-jentene bruker langhelgen rundt Kr. Himmelfart til å reise til Danmark "for at ha det dejligt og spille fodbold"

Hele 26 spillere fra Høvik 01, 02 og 03 stiller to 11er lag i cupen, der jentene skal møte lag fra Aalborg, Hedensted og Biersted/Nørhalne, Danmark, GAVC fra Nederland, Kungsladudsgard BK fra Sverige, og Lyngdal fra Norge.

Dette blir garantert en flott opplevelse der teambuilding er det viktigste. Et besøk på Farup Sommarland vil sikkert bidra i den sammenhengen. Følg jentene på cupens nettside her:

Adkomst til banen ved Høvik Skole

Klager fra naboer på kjøring i Høvikveien.

Som en del av prosessen med byggingen av den nye kunstgressbanen ved Høvik Skole(Idrett) ble det sendt ut nabovarsel til naboene. Det kom da fram at økt kjøring inn i stikkveien ved Høvikveien 18-20 var den største bekymringen. I foreningens tilsvar lovte vi at all adkomst med unntak av nødvendig kjøring i forbindelse med vedlikehold skulle skje via Høvik Skole. Dette er det også informert om gjentatte ganger.

Vi mottar likevel jevnlig klager på at det kjøres inn i veien i forbindelse med aktiviteten. Dette er beklagelig og ikke akseptabelt. Vi ber om at alle respekterer naboenes ønsker og parkerer/leverer spillere på parkeringsplassen foran Høvik Skole.

Fotball i snøstorm - er våren kommet?

Runde2 17

Serien er i gang - G00 med 3 poeng

Runde1 17

Er du klar lørdag 22. april kl 0900?

På dugnaden 1. april ble det gjort en kjempeinnsats på banen. Behov for ytterligere litt finpuss.

Som vi har omtalt andre steder på denne siden ble det gjort en formidabel dugnadsjobb 1. april. Utfordringen var at det fortsatt var mye snø rundt banen. En del av jobben måtte derfor utsetttes. Nå er snøen borte, men det ligger fortsatt en del gummigranulat rundt banen. Dette må vi fjerne slik at det ikke spres i naturen. Også på nybanen Idrett gjelder det samme. Dette er også definert i foreningens driftsavtale med kommunen og er en forutsetning for å få fullt driftstilskudd.

Vi trenger hjelp fra noen frivillige med kost, spade og trillebår lørdag 22. april kl 0900. Dersom vi blir et tilstrekkelig antall er dette unnagjort på et par timer. Møt opp til en hyggelig formiddag. Send gjerne en mail til lars.draagen@gravityconsult.com slik at vi vi vet hvem som kommer.

Dømming av 9er/11er

Oppdatert liste over sertifiserte dommere finnes hos NFF.

Seier i vinterligaen - klar for vårsesongen

Seier Vinterliga2017Med seier i avdelingsfinalen i vinterligaen feiret Høvikjentene en flott avslutning på treningssesongen i vinter, og er klare for en spennende sesong med to lag i serien - et i J16 1.divisjon og et i J16 2.divisjon. Vi gratulerer!

På bildet alle som har spilt J15 i.l.a vintersesongen. Fortsatt venter finalen i J16, der våre jenter møter Stabæk i finalen.

Følg jentene i serien her:

J16 1.divisjon

J16 2.divisjon

Stor innsats på lørdagens dugnad

Over 50 personer deltok i fotballens vårdugnad lørdag.

dugnad2 2017Fotballen arrangerte årets vårdugnad lørdag 1. april. At dugnad er viktig er ingen aprilspøk.

Det er mye arbeid å holde et anlegg i tipp topp stand slik at de nesten 800 fotballspillerne i klubben skal få trent og alle de 74 påmeldte lagene skal få spille sine kamper. Kombinasjonen bandy/fotball er krevende hver gang man skal skifte sesong. Årets dugnadsgjeng fjernet snø og rester av isen, vannet banen for å fjerne kalk, kostet og spylte alle asfaltflater og byttet fra bandy til fotballmål.

Klubbhuset er et viktig samligssted for medlemmene, men også en betydelig inntektskilde for foreningen gjennom mye utleie. Derfor er det viktig at huset holdes i god stand. Lørdag ble hele huset vasket ned. I tillegg ble det lagt nytt gulv på terassen. Dette er med på å sikre fremtidige inntekter og fornøyde kunder.

Skjermbilde 2017 04 03 kl. 22.09.15Det har den siste tiden vært mye oppmerksomhet rundt kostnadene ved å drive idrett og det er på det rene at for mange familier er deltakelse i organiset idrett en betydelig kostnadspost. I Høvik IF er all administrasjon basert på frivillighet. Dette er med på å holde deltakeravgiftene nede. I en slik sammenheng er dugnader også viktige bidrag. På lørdagens dugnad ble det lagt ned i størrelsesorden 150 - 200 timers gratis arbeid.

Uten frivilligheten ville det ikke være mullig å drive Høvik IF. Derfor retter vi en stor takk til dere som deltok lørdag for at dere satte av tid til å bidra.