Styre

«Kvartalsrapport» fra Høvik IF Hovedstyre høsten 2018

Skjermbilde 2018 10 29 kl. 17.28.16Lørdag 27.oktober var det dugnad på Høvikbanen, og anlegget er overlevert fra fotball til bandy.  Høvikbanen har startet innfrysingen, og fotballen går inn i mellomsesong. Aktivitetsnivået er stort både i fotball og bandy – året rundt, og vi har mange dyktige ildsjeler som står på for å holde aktivitetsnivået oppe i alle lag og årskull.

I fotballen har vi lag i stort sett alle årsklasser fra 1.klasse og oppover til M 48. På herresiden rykket A-Laget vårt opp i 6.divisjon etter årets sesong, og for første gang i historien melder vi neste år opp lag i kvinneklassen J19. Gratulerer!

I bandyen er det stort trykk og engasjement – og det har blitt mange treningsturer til Sverige for store og små siden sommeren. På guttesiden har vi lag i stort sett alle årskull fra og med bandyskolen for de minste, mens vi på jentesiden mangler lag i noen årskull. Jentene våre spiller imidlertid både på tvers av årsklasser og på guttelagene, og det er godt miljø på tvers i hele bandyleiren. Og til sesongstart har Aldermannsligaen bygget ny utvisningsboks på Høvikbanen!

Les mer: «Kvartalsrapport» fra Høvik IF Hovedstyre høsten 2018

Høstdugnaden står for døren

Skjermbilde 2018 10 26 kl. 12.13.15Lørdag 27.10 1000 - ca 1500 er det tid for høstdugnad igjen. Det er bandyavdelingen som tar tak, og gjør klart anlegget for vintersesongen.
Alle lag stiller med deltakere, men det er alltid plass til flere, så hyggelig å ta en tur innom og hjelpe til!

"Høvik IF 100 år" søker engasjerte Høvikinger til prosjektgruppe

Hovik BLaaHøvik IF fyller 100 år i 2019, og jubileumsåret skal feires med små og store markeringer og aktiviteter. Idéer til hva dette kan innebære er det opp til dere i og utenfor klubben å spille inn, og til å koordinere innspill og videreutvikle idéer etablerer vi nå en prosjektgruppe som skal jobbe etter følgende mandat: 

Etablere og koordinere en helhetlig plan for klubbens jubileumsmarkering gjennom 2019, engasjere ressurser både i og utenfor klubben til å drive og delta på klubbens jubileumsarrangementer og -aktiviteter, være et nav for kommunikasjon, sponsoring, idéer og innspill – og sikre at 100-årsmarkeringen oppfyller klubbens verdier: Mestring, trivsel og inkludering. 

Vi trenger nå engasjerte personer til deltakelse i prosjektgruppen ‘Høvik IF 100 år’ - er du interessert i å gjøre en innsats for 100-årsjubilanten så meld din interesse pr epost til hovik100@hovikif.no

Alle som har lyst kan delta - med små eller store oppgaver. Vi er veldig interessert i deltakere som får ting til å skje, og som ønsker å bidra til at klubben får en flott markering av 100-årsjubileet. 

Det er ingen frist, men vi ønsker mange navn på blokken - jo før jo heller. Håper å høre fra mange av dere! 

Høvik IF Hovedstyre 

v/ Styreleder 

Klubben har valgt nytt medlemssystem

Spoortz LogoEtter ca 15 år med joomla nettsider og medlemssystem fra den første generasjonen deltaker.no er det nå besluttet å oppgradere.

Klubben har hatt en bred prosess med deltakere fra hovedstyre og avdelingene, der flere alternativer er vurdert. Avtale med Spoortz er nå signert - og planen er å implementere systemene i bruk fra 2019.

Om du er interessert kan du allerede nå gjøre deg kjent med hva som kommer.
Last ned app for mobilen her: https://www.spoortz.no/klubb-app.aspx - og se eksempler på klubber som er på den nye platformen her: 

 

Ta en tur innom klubbhuset, kikk i glemmekassa!

GjenglemtDet hoper seg opp med gjenglemt tøy. Vi skal ordne med en kasse, men før den tid er det best dere tar en tur innom og finner igjen tøyet deres!

Masse fint; både merket og umerket, trenignstøy og regntøy, paraplyer og fotballsko.

Dette blir nok levert til til Tretex om ikke så lenge..!