Styre

Nytt Hovedstyre i Høvik IF

Under årsmøtet i Høvik IF 21.mars 2018 ble nytt hovedstyre i Høvik IF valgt. Styret ble konstituert 18. april, og nye engasjerte styremedlemmer er i gang. Det er stor aktivitet, og blant noen av de utførte og pågående styreaktivitetene nevnes:

-        Rekruttering av administrativ leder til klubben

-        Vurdering av nytt medlemssystem

-        Innhenting av tilbud fra ny regnskapsfører

-        Etablering av retningslinjer for økonomiforvaltning i klubben

-        Etablering av klubbhåndbok

-        Oppfølging av avdelingenes aktiviteter

-        Oppfølging og utvikling av anleggene

-        Søknader om tilskudd og støtte

Klubben er avhengig av store og små inntekter, der medlemsavgiften er den største. Vi mangler mange innbetalinger for 2018, og ber alle som ikke har betalt om å gjøre dette så raskt som mulig.

En annen god inntekt er grasrotandelen fra Norsk tipping. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å registrere Høvik IF som mottaker, og at dere også driver aktiv vervekampanje for flere bidragsytere til klubben. Link til mer info om Grasrotandelen

Hovedstyret 2018-2019 ønsker alle våre medlemmer en aktiv og god sommer – og velkommen tilbake til mer idrettsglede med Høvik IF etter ferien.

Fra venstre: Petter Stensland (markedsansvarlig), Lars Morten Johannesen (sekretær), Jo Sverre Lindem (nestleder), Christine Bustgaard (ungdomsrepresentant), Jørn Follesø (adm leder/avd leder bandy), Kristin Grenan (leder), Lars Ole Allum (IKT-ansvarlig), Knut Skotner (avd leder fotball), Torbjørn Olderheim (økonomiansvarlig), Cathrine Fougner (politattestansvarlig). Anleggsansvarlig Hans-Jørgen Narum Hanssen var ikke tilstede.

Etter at Jørn tiltro som administrativ leder for klubben representerer Bjørn Berger bandyavdelingen i styremøtene

Nytt Hovedstyre i Høvik IF

-        Rekruttering av administrativ leder til klubben

-        Vurdering av nytt medlemssystem

-        Innhenting av tilbud fra ny regnskapsfører

-        Etablering av retningslinjer for økonomiforvaltning i klubben

-        Etablering av klubbhåndbok

-        Oppfølging av avdelingenes aktiviteter

-        Oppfølging og utvikling av anleggene

-        Søknader om tilskudd og støtte

En av våre aktive medlemmer er gått bort

Skjermbilde 2018 06 14 kl. 14.50.15

Skjermbilde 2018 06 14 kl. 14.49.50

Det er med stor sorg Høvik IF mottok det ufattelig triste budskapet om at Eivind Aslaksen har gått bort. Eivind har vært svært aktiv i Høvik helt siden 1 klasse. Eivind spilte både Bandy og Fotball og hadde stor glede av både trening og det sosiale i klubben. At vi mister en flott gutter på kun 14 år slik er for klubben usigelig trist. Vår dypeste medfølelse går til Eivinds nærmeste i denne svært tunge tiden.

Les kommunens råd i forhold til meningokokk-W bakterien

Familien har opprettet et minnefond som vil gi støtte til Høvik Idrettsforening sin virksomhet. Vi er ydmyke og takknemlige for at familien tenker på klubben i denne sammenhengen.

Du kan finne ytterligere informasjon om dette på Eivinds minneside her:

Bildene: Lagkamerater og klassekamerater var samlet og støttet laget til Eivind i kampen på Høvikbanen på onsdag.

Kontrakt med administrativ leder i Høvik IF er signert

JF 2018Generalforsamlingen i Høvik IF besluttet på årsmøtet 20 mars 2018 å ansette en administrativ ressurs for å profesjonalisere driften av klubben.

Hovedstyret i Høvik IF er derfor svært godt fornøyd med å ha inngått avtale med Jørn Follesø som administrativ leder i Høvik IF. Jørn sin erfaring med klubben og nærområdet, med barne- og ungdomsidretten, og med anlegg og prosjektledelse gjør ham til en god støttespiller for hovedstyret og avdelingene Bandy og Fotball i den videre utviklingen av klubben.

Jørn startet sin karriere i klubben som aktiv hockeyspiller, før han i snart 15 år har vært aktiv som forelder i klubben, de siste årene blant annet som leder av bandyavdelingen. Han har svært god kompetanse innenfor IT, er praktisk orientert og en pådriver som får ting til å skje. Jørn har vokst opp på Høvik og har et hjerte for Høvik IF.

Jørn starter i jobben den 1.august, og skal jobbe i en 50% stilling. Vi gleder oss!

For Styret i Høvik IF v/ Kristin P. Grenan

Sykle til trening - vinn flotte premier!

ugotiltrening

Hvordan kom du deg til trening i dag?

Idretten og kommunen starter en kampanje for å få oppmerksomhet om reisevaner til ungdommen. Målet med  U-Go til trening er å bidra til at flere kommer seg til og fra trening uten å bruke bil. Vi ønsker å bidra til at ungdom får reisevaner de kan ta med seg videre i livet.

Mange barn og unge kjøres til trening. Selv om vi får stadig flere el-biler på veiene er utslipp fra lette kjøretøy en stor kilde til direkte klimagassutslipp i Bærum.

Konkurransen er GRATIS for alle idrettslag i Bærum. Alle utøvere mellom 13 og 18 år kan være med. For mer informasjon og påmelding,  sjekk hjemmesiden her.  De ti idrettslagene i Bærum som klarer å samle flest poeng vinner fine premier!

Det er enkelt for utøvere å være med:

1. Registrere seg på www.ugotiltrening.no

2. Velg klubb: Høvik Idrettsforening

3. Opprett profil

4. Velg gutt / jente, og laget ditt.

Utøvere registerer deretter sin aktivitet løpende i kampanjeperioden og dette gir poeng til laget.

#bareiBærum
Kampanjen er unik for Bærum. Idretten i Bærum ønsker å gå foran og få aktive ungdom som kommer seg til trening selv. Treningen kan starte hjemme!

Piloten blir gjennomført i Bærum kommune og driftes av Norges Bedriftsidrettsforbund, som også står bak «Sykle til jobben-aksjonen».

Mer informasjon

Ta kontakt på lotte.frost@bedriftsidrett.no eller liveva.wiedswang@baerum.kommune.no hvis du har spørsmål, eller vil høre mer om kampanjen!