BaneInfo

Treningstid, hallinfo, baneinfo i Høvik IF

Høvik IF disponerer flere anlegg, både egne og etter avtale med andre. Her er litt informasjon om hvordan fordeling skjer i forhold til de forskjellige anleggene:

Klubbhuset: Forvaltes og disponeres av Høvik IF. Lokalet kan leies av medlemmer og andre i nærområdet. Ytterligere  informasjon om leie og bruk av klubbhuset finner du her; og en kalender gjengir arrangementer som har bestilt klubbhuset.

Høvikbanen - Kunstgress. Treningstider og kamper forvaltes av Høvik Fotball og fotballkretsen. En banekalender gjengir arrangementer som er innrapportert. Bestilling av tider, ytterligere informasjon ved henvendelse til fotball(at)hovikif.no

Høvikbanen - 7er og asfaltbane. Treningstider og kamper forvaltes av Høvik IF Fotball. Ytterligere informasjon ved henvendelse til fotball(at)hovikif.no

Høvikbanen - Kunstis. Treningstider og kamper forvaltes av Høvik Bandy. En kalender gjengir arrangementer som er innrapportert. Bestilling av tider, ytterligere informasjon ved henvendelse til isbane(at)hovikif.no

Høvikbanen - Naturis. Treningstider og kamper forvaltes av Høvik Bandy. En kalender gjengir arrangementer som er innrapportert. Bestilling av tider, ytterligere informasjon ved henvendelse til isbane(at)hovikif.no

Gymsalen Høvik Verk Skole. Treningstider forvaltes av Høvik IF. Klubben disponerer p.t hallen mandager 1700 - 2100 og tirsdager 1800 - 2100. En kalender gjengir avtalt treningstid. Bestilling av tider, ytterligere informasjon ved henvendelse til gymsalhif(at)gmail.com

Adkomst til Høvikbanen

NY ADKOMST HØVIKBANEN 2017

Høvikbanen ligger på Høvik i Bærum. Følg E-18 til Høvik. Det er bygget ny vei via Veritassenteret, mens Glassverkveien nå blir stengt med bom.

Fra vest: Ta av fra E-18 til Blommenholm / Henie Onstad Kunstsenter- avkjørsel 15. Hold til høyre. Følg Sandviksveien, skilt mot Henie Onstad, og ta til høyre i Sonja Henies vei. Følg Sonja Henies vei mot Veritassenteret. Ta til venstre ved Veritassenteret, følg ny vei langs Veritas-kontorene til du ankommer Høvikbanen på venstre side.

Fra øst: Ta av fra E-18 til Blommenholm / Henie Onstad Kunstsenter- avkjørsel 15. Sving til høyre tilbake under motorveien, følg Sandviksveien med skilt mot Henie Onstad Kunstsenter, og ta til høyre i Sonja Henies vei. Følg Sonja Henies vei mot Veritassenteret. Ta til venstre ved Veritassenteret, følg ny vei langs Veritas-kontorene til du ankommer Høvikbanen på venstre side.

Parkering ved klubbhuset bak tribunene, og ved enden av banen mot fjorden.

Adressen er Glassverkveien 116, 1363 Høvik.