Mens vi venter på kaldere vær ...

WorldCup U17G 2018Bandysesongen ER i gang allerede. De fleste har vært på en eller flere treningssamlinger, og nå skal vi snart starte opp med aktivitetene på Høvikbanen også. 

Dessverre er våre baneforhold slik at vi er helt avhengig av kulde i isleggingen, uavhengig av kapasitet på kjøleanlegg. Dermed hadde vi is forrige uke, da det var kalde netter, mens det siden sist mandag har vært for mildt for våre forhold. Vi har derfor valgt å skru av anlegget i påvente av nattefrost. Det kommer snart :-). I mellomtiden jobber lagene med å finne istid der det er å oppdrive, men det er mange om beinet..

Høvik-jentene deltok i World Cup U17 sist helg (i Vetlanda i Sverige) - og der sikret de en sterk 5.plass i turneringen, som det beste norske laget. Det er en flott prestasjon, og tangering av Høviks bestenotering i WorldCup noen sinne. Det er bare å gratulere. Les mer om jentene og følg Høvik Bandy via FB-sidene her:

Junior-laget vi har etablert i samarbeid med Hauger Bandy har deltatt i Kosa-cup i helgen. Der ble det to tap og en seier, og laget har dermed hatt en veldig fin oppkjøring til seriestart på Torsdag 8.11 mot Ullevål på Bergnaben. Flere av de andre yngre lagene har også deltatt i Kosa Open.


Eliteserien starter onsdag 7.11, og Alaget er klare. Med tre treningskamper gjennomført, og et par treningsturer til Sverige og en i Vikingskipet er gjengen klare for å vise at kombinasjonen erfaring og yngre krefter er en flott kombinasjon. Sarpsborg tar imot på onsdag, deretter Drammen 9.11. Første hjemmekamp er berammet til 18.November.