Samarbeidsavtale med Fit4 treningssenter for alle som vil støtte Høvik IF

Fit4 logoHøviks bandylag herrer og damer og junior har etablert et samarbeid med Fit4 treningsstudio på Høvik. De er nå i gang med en testperiode på 12 uker der måling av treningsresultater står i fokus.

I den forbindelse har Fit4 etablert en støtteordning der Fit4 støtter Høvik IF med 30 kr / mnd for hvert nytt medlemskap som tegnes og som bruker vår  tag - FIT4HIF

Vi håper mange vil være med å trene på Fit4, samtidig som de på den måten gir et "grasrotbidrag" til Høvik IF. Dette vil komme alle Høvik-medlemmer til gode.

Det er "åpen uke" 3 - 7 september - ta deg en tur og se hvordan de har det!

Les mer om treningssenteret og meld deg inn på fit4.no

Vedlagt er en flyer som kan deles ut i nabolaget for å verve flere medlemmer - som gir mere støtte til Høvik IF!

Se Høvik-spillerne utfordre deg: https://www.youtube.com/watch?v=AS7Q6t8ZHGU&feature=share

Vedlegg:
Last ned denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf)Poster-A4_FIT4 2018.pdf[ ]1306 kB29-aug-2018 15:28Oppdater denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf) Slett denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf)