Snart klart for BandyCamp igjen!

BandyCamp

BANDYCAMP 20-22 februar 2017

Det er fortsatt noen plasser igjen :-)

Høvik IF inviterer til bandycamp i vinterferien, 20-22 februar 2017 for spillere som er født 2003-2008. Campen er mandag til onsdag fra 8.45-15.30. Det vil være 2-3 økter på is hver dag. Deltagerne vil bli inndelt i grupper ut fra alder og ferdigheter.

Det vil bli servert et mellommåltid (frukt etc) i garderoben og et varmt hovedmåltid i festsalen i 2 etg i klubbhuset. Teori eller annen aktivitet vil bli tilpasset været.

Camp-ansvarlig blir Alexander Pladsen - Høviks Bandyakademi-ansvarlig og Elite & Landslagsspiller. Sandra Follesø og Mikkel Follesø er også trenerhjelp.

Campen koster kr 1.600. Eventuelle søsken betaler kr 1.000.
Deltageravgiften betales via medlemssystemet.
Maks antall deltagere er 50 spillere.

NB ! Vi regner en spiller som påmeldt når deltageravgiften er betalt.

Vi håper 2-3 foreldre har mulighet til å hjelpe til med matservering mv. under campen. Dette godtgjøres med kr 800 for hjelp i to dager og kr 1.200 for tre dager som refunderes når campen er avsluttet.

Vi ber om at foreldre ved påmelding (betaling) også sender informasjon om spiller (navn/alder) og kontaktinformasjon for foresatte. (navn/mail/tlf). Send dette og eventuelle andre spørsmål til bandycamp@hovikif.no

Bandycamp2Her fra 2016 campen. Hovedtrener Alexander Pladsen med mange ivrige (og slitne) Høvikspillere.