Høvik IF Bandy og Høvik Verk skole, sammen lanserer vi BandySFO

Høvik IF og Høvik Verk skole ligger kun 200 meter fra hverandre. Skolen er flink til å benytte sitt nærmiljø til ute aktiviteter, men det er først nå i sesongen 2009-10, vi har gleden av å formalisere et samarbeid med bruk av Høvik IF sitt flotte anlegg.

Hver tirsdag og torsdag, fra kl. 1330 – 1630, stiller Høvik IF sitt klubbhus og kunstis til disposisjon. Alle Høvik Verk SFO barn (de som går i 1. – 4. klasse) får i år tilbud om å komme ned for å benytte anlegget.

Barna blir fulgt ned til banen av SFO ansatte og inntar sitt måltid i klubbhuset, før det blir skifting i garderobene. Det er planlagt snaue to timer på isen med lek og moro.

Høvik IF Bandy stiller med sin A-lagstrener, Ari Kollioneimi, sammen med andre instruktører for å veilede barna på isen.

Både Høvik IF Bandy og Høvik Verk SFO er veldig opptatt av barnas sikkerhet. Alle barn må ha hjelm med visir og halsbeskytter (og selvfølgelig skøyter) for å få komme på isen. Takket være gode støttespillere så har Høvik IF Bandy kjøpt inn noen hjelmer med visir og halsbeskyttere som barna kan få låne fra gang til gang.

Vi gleder oss til å få alle SFO barna på besøk, men ser at det blir mange skøyter å snøre på kort tid. Så hvis noen av dere som leser dette har lyst og anledning til å hjelpe til på en eller annen måte, så må dere bare ta kontakt: bandysfo@hovikif.no

Vi takker våre støttespillere for at vi klarer å gjennomføre dette