Påmelding til viktige bandyaktiviteter åpnet!

Skjermbilde 2016 06 16 kl. 14.27.01Det er deilige sommerdager som står foran oss, men vi i bandystyret har fått mange tilbakemeldinger om at man ønsker å kunne planlegge sine aktiviteter så tidlig som mulig. Derfor har vi allerede nå fastsatt tider og lagt ut påmeldinger for kommende sesong:

Bandyskolen - informasjonsmøte 12.10.2016 kl 1800 på klubbhuset.

BandyAkademiet - TIRSDAG for 7er fokus ( 2008 - 2004)
og FREDAG for 11er fokus (2005 og eldre)

Vi planlegger også BandyCamp i vinterferien - mandag 20-onsdag 22.2

Påmelding til alt dette i medlemsregisteret :-) - og det vil alltid være "først til mølla" ved for mange påmeldte!

Bildet viser at det er fullt mulig å trene litt med bandyball også i sommersesongen. Her damelagets nye målvakt Mathilde som brukte deler av 17.mai til å trene utkast :-)

I banekalenderens oktober 2016 er det lagt ut foreløpige treningstider for lagene. Her kan det nok bli endringer, men det er ihvertfall et utkast. Og til slutt- alle lagledere må huske på påmelding til serien - klubbens deadline 15.7. Informasjon er sendt lagets epost.