Høvik IF Bandyskole sesongen 2014 2015

otto m1

Bandy er vinterens sosiale utendørsaktivitet. Det nye kunstisanlegget og klubbhuset til Høvik IF danner en flott ramme om et trygt og godt miljø for de unge. Bandy egner seg like godt for jenter som for gutter, og Høvik IF satser ekstra på jentebandy i årene som kommer. Vi har over 100 bandyspillende jenter i klubben.

Høvik IF Bandy inviterer elever på Blommenholm-, Høvik-, Høvik Verk- og Bærum Montessori skole til bandyskole. Alle født 2008 eller senere kan melde seg på, eldre spillere følger sitt kull med egne treningstider.

Bandyskolen vil være på Høvikbanen onsdager kl. 1800-1900 fra onsdag 10/12. De som ønsker litt ekstra tid på isen kan tyvstarte onsdag 3/12 kl 1700-1800, men da uten organisert trening. Det viktigste er jo allikevel bare å få tid på isen.

Husk ellers å sjekke banekalenderen da det kan være endringer i tidene på banen.

Vedlagt ligger påmeldingsark.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, og send inn vedlagte skjema og påmelding på epost: bandy2008@hovikif.no