Damelaget vinner sølv i NM - igjen.

NM Sølv 2018I en veldig spennende finale, med en tøff første omgang der laget kommer under 0-4, tar Høvidamene seg sammen og setter inn en kjempeinnsats i 2.omgangen. Dette ble så spennende som en finale skal være og slik det har vært i tidligere kamper mot Stabæk i år. Men det var ikke nok tid; med redusering til 3-4 i det 85.minutt ble det ikke flere mål, og derfor må vi vente enda litt lenger på et NM-gull. Men damene gjorde igjen en fantastisk innsats. Vi gratulerer også Stabæks damer med nok et gull.

På sølvlaget
Bak f.v Sofie Listuen, Laura Follesø, Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Julie Storvik, Kanutte Fladeby, Ingebjørg K. Knutsen, Mia Beck, Trener Andrei Mariaschine
Foran f.v: Mille Lie Lome, Annette Ebbing Listuen, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Christine Bustgaard og Hanna Svenni.

Les utfyllende og god reportasje fra kampen på budstikka.no:

Morsomme bilder fra finalen, foreviget av vår supporter og fotograf Olav Olsen: