Det blir en SUPER fredag og helg på Høvikbanen

Kamp BengalskeLysFredag 26.1 er det fullt trykk på Høvikbanen. Endelig er også værmeldingene med oss - det er meldt fantastisk vær, sol, ingen vind og et par kuldegrader.

Aktiviteten starter som vanlig med fredagsakademi fra 1600 - 1730.

1800 - 1930 er det Herrelandslagssamling - lagets siste samling i Norge før avreise til VM i Russland. Kom og bli kjent med Norges beste bandyspillere på herresiden. Høviks målvakt Simen Kjøllmoen er med

Kl 20:30 er det klart for NM-gruppespillkamp mellom ØHIL/Høvik Gutt og Norge Damer. I denne kampen er det mange Høvikspillere i aksjon både i blå og røde drakter. Gutta ligger godt an til å sikre seg kvartfinalebillett i NM-sluttspillet. Damene har enda til gode å sikre poeng i gutteserien. Det blir garantert et oppgjør med temperatur og fart! Vi håper på god stemning på banen og tribunen!

Lørdag kl 16:00 tar damelaget i mot Bergen. Høviks damer har tatt grep om serieledelsen etter å ha beseiret de siste års vinnere Stabæk i det første av to oppgjør. Bergen skal frarøves to poeng - kom og hjelp til!