Høviks jente- og dame-lag med knallsterk start på sesongen

Høvik vant U17 jenter, og spilte uavgjort mot Stabæk i finalen for damer!

Skjermbilde 2017 09 26 kl. 12.12.07Våre U17-jenter rulet - tre seire i gruppespillet mot Solberg, Ready og Ullevål, deretter finale mot Solberg som ble vunnet 3-0. Selv om mange av jentene kom rett fra treningsleir i Gøteborg var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. OBS - laget har ikke målvakt, og utespillere byttet på å stå i mål. Allikevel slapp laget inn bare 1 mål i hele cupen. Det er helt fantastisk. men - hvis du går og kjenner på at du har lyst å begynne med bandy, kanskje du har erfaring fra håndball eller fotball - og vil være med på norges beste jentelag - ta kontakt med en av jentene på bildet.

Damelaget åpnet mot Stabæk, som har fått forsterkninger fra både Nordre Sande og Drammens beste spillere. Men vi tok glatt ledelsen fortjent 2-0, før Stabæk kunne jobbe seg i kapp og sette inn seiersmålet 3-2. Neste kamp mot Ready/Ullevål ble jevn, men Høvik avgjorde til seier 1-0. Solberg i siste gruppespillkampen måtte tåle hele 5-0 imot, og damene var med det klare for finale. Stabæk stod på den andre banehalvdelen, og kampen ble jevn og spennende. Vi tar ledelsen med et flott mål av Ingebjørg, Stabæk utligner med en markkryper, vi har flere store sjanser uten å få uttelling, og tiden renner ut med 1-1. Stabæk utropes som vinner etter innbyrdes oppgjør i gruppespillkampen????. Dermed er masse god trening unnagjort - god start på sesongen, alle sammen!

På bildet: (bak fra v): Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Hanna Svenni, Ingebjørg Kvaal Knutsen, Laura Follesø, Christine Bustgaard. (Foran fra v): Kanutte Fladeby, Julie Storvik, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Mille Lie Lome.