Damelaget med strålende resultater i WorldCup

Skjermbilde_2016-10-31_kl._13.58.25.pngHøviks damer, for anledningen med Charlotte Selbekk og Lene Aamodt fra Västerås - samlet etter kampen mot Västerås. Selv om resultatet ble 8-1 til VSK, var vi kjempefornøyd med spillet i kampen. Samarbeidet med våre nye "lagvenninner" fra Ready forbedret seg for hver kamp, og i siste kamp mot Sandviken var det mange som måtte gni seg i øynene etter de første 5 minuttene; da ledet Høviks damer 2-0 mot den svenske storklubben. Resultatet 5-3 til Sandviken er en fantastisk prestasjon som alle som spilte kan være stolte av.

Damelaget oppnådde alle sine mål; Vi skulle score mål; Vi skulle ikke tape 2-sifret; vi skulle ha det gøy; og skaffe gode erfaringer! I tillegg ble Julie valgt til banens beste spiller i kampen mot Mølndal, og Mathilde i kampen mot Sandviken.

Kommende helg er det U17 Girls World Cup, og flere av jentene på damelaget deltar der også. Følg U17 jentene her: http://bandycup.com/wcg17/

På bildet bak f.v: Ina Dahl, Kathrine Bolme, Sofie E. Listuen,Julie Storvik, Mathilde H. Langmo, Christine Bustgaard, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Martine Krogsveen, Ingebjørg K.Knutsen, Tuva Nærby, Lene Aamodt (Västerås) og Jørn Follesø. Foran F.v: Marie Bolme, Charlotte Selbekk (Västerås), Laura Follesø, Linnea Grønquist, Nora Bakke og Nina Dybwad.