NM-Sølv til damelaget

NM2015 HøvikDamerHøvik klarte ikke å beseire Nordre Sande / Drammen i finalen i NM, og dermed vant de sølvmedaljene. Resultatet ble 10-4, men Høvik-damene hang med hele kampen, og ga seg ikke før dommeren blåste. Det kom noen litt for  enkle mål i mot, og Høvik-damene hadde flere sjanser der det ikke ble uttelling - dermed altså resultatet som nevnt.

Men disse damene skal vi nok se mer til - nesten halve laget er førstegangs-damespillere i år, og skal bli tøffe å bryne seg på når de får noen år til med verdifull erfaring.

Høviks libero Sandra Follesø ble i tillegg kåret til årets spiller i dameserien og fikk overrakt trofe fra Leta AS- vi gratulerer! Med det er en flott sesong over, nå er det litt hvile før vi starter forberedelser til neste sesong.

Høviks spillere som har deltatt på fler enn 1/3 av sluttspillkampene: På bildet over)
Foran målvakt Ingeborg Olssøn. Første rekke fra v: Anette W Lund, Ellen F Arnesen, Sandra Follesø, Christine Bustgaard, Eveline Saatvedt. Bak fra v: Tiril Hanssen, Edda Greaker, Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Martine Krogsveen, Hedda Bærøe, Julie Storvik, Sandra Skiøld (kaptein), Sofie Ebbing-Listuen. I tillegg har Selma Isaksson, Sara Ebbing-Hansen og Nora Tønnessen spilt flere NM-kamper, og er med det kvalifiserte sølvvinnere i NM. Utfyllende kampresultat her; Les om kampen i media: Budstikka.no dt.no
sandra 2015