Hele 7 Høvik-spillere på U-17 Jenter landslaget!

Skjermbilde 2016 12 18 kl. 22.39.44Alle de 7 Hølvik-jentene som har deltatt på uttakssamlinger for U17-landslaget er tatt ut i VM-troppen som nå starter oppkjøringen til VM i Irkutsk, Russland.
bandyforbudnet.no
budstikka.no

Første økt er treningskamp mot Presselaget på Frogner stadion fredag 20.1 kl 1900

Deretter skal laget ha samlinger 17 & 18 februar, før de setter kursen østover til VM som arrangeres i "Bandy-hovedstaden" i Russland siste uken i februar.

Målvakter: Jenny Gulbrandsen (Solberg) og Stine Emilie Pedersen (Ullevål)

Utespillere: Anette Wiken Lund (Høvik), Christine Bustgaard (Høvik), Ellen Fougner Arnesen (Høvik), Hanna Svenni (Høvik), Hedda Fjeldheim Lein (Solberg), Katrine Bolme (Ready), Laura Andresen Follesø (Høvik), Marthe Røren Hellum (Solberg), Martine Hansen Bakken (Ullevål), Mia Wam Johannesen (Solberg), Mille Lie Lome (Høvik), Mina Cecilie Melbye (Ready), Nora Mäenpää Bergersen (Ullevål) og Sofie Ebbing Listuen (Høvik).

Følg jentene frem mot mesterskapet og på reisen til Irkutsk via dere FB side eller deres instagram-konto @norgeju17

På bildet de 7 Høvik-jentene på samling på Frogner stadion. Vi gratulerer og ønsker lykke til med forberedelser og deltakelse i mesterskapet.