Bandy 2004

2004 vinner Ullern Cup!

Skjermbilde 2017 02 14 kl. 09.35.25Lørdag avsluttet 2004-gutta sin karriere med 7-er spill i Ullern Cup. Gjengen gikk ubeseiret gjennom fire kamper i gruppespillet, og møtte Røa i semifinalen. Selv om vi dominerte både spillemessig og i antall sjanser, måtte kampen avgjøres på sudden death. I andre ekstraomgang fikk vi endelig hull på byllen og var klare for finale. Det møtte vi Hauger Haslum, et lag vi har slitt mot i serie og cuper tidligere år. De første fem minuttene av finalen var kanskje preget av litt nerver hos heltent gjeng. I hvert fall slet vi med å komme oss ut av eget forsvar mot en høyt pressende motstander. 3-4 feberredninger fra vår eminente keeper holdt i oss heldigvis inne i kampen, og vi fikk etter hvert mer ro og dreis på eget spill. Første scoring på langskudd ga oss en ytterligere boost, og derfra og inn styrte vi kampen til en kontrollert 3-1 seier, med påfølgende gledesscener og fortjente pokaler. Stor takk til gutta for herlig innsats og en entusiastisk heiagjeng på tribunen! Takk også til cup-arrangøren, som virkelig legger seg i selen for å gi spillerne en topp cup-opplevelse, med god informasjonsflyt, topp dommere, og påkostet premieutdeling. 

Nå gleder vi oss til mer bandymoro og bokstavelig talt større oppgaver;  11-er spill som smågutter.   

BG 2004 - Frigg Cup

B2004 Frigg2013

Høviks bandygutter, årgang 2004, stilte med tre lag i en på alle måter strålende Frigg-cup den 7. desember. Frogner stadion var badet i strålende vintersol og den blanke isen gnistret. Vi fikk oppleve tøffe og spennende kamper, masse mål og acion, svette hardtkjempende gutter, stolte foreldre på sidelinjen, og topp innsats på alle lagene, kort sagt bandymoro for alle penga!  På bildet ses noen fornøyde representanter for gjengen med sine velfortjente medaljer. Neste begivenhet for denne gjengen er Røa cup den 5. januar. Vi gleder oss allerede. 

Kjempeinnsats i Solberg Kiwi Cup for 05/04 gjengen

Helgen 12-13 januar arrangerte Solberg sin årlige bandycup. Høvik stilte mannsterke i 04/05 klassen med i alt 6 lag. På jentesiden var vi 24 spillere primært fra 2004, men gledelig nok også en del 2005 spillere. Gutta stilte med et rent 05 lag og 3 2004 lag. Man kan trygt si at de hvite og blå draktene var lett å få øye på!

Til tross for streng kulde var spilleforholdene fantastiske, og innsatsen som vanlig upåklagelig. Det sprudlet av guts og godt humør på banen og sidelinjen.

Takk til lagledere, støtteapparat og entusiastiske foreldre som heier, roper og bidar.  

 

Solberg Kiwi Cup 2013

Solberg Kiwi Cup

Velkommen til bandycup på Solberg ( Solberg Kiwi Cup )

Spilleoppsettet er nå klart og finnes er: http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=bandycup2013-1

Våre jentelag skal møte 12:30 og spille første kamp kl 13:00. Siste kamp starter 16:00

Vi har meldt på 2 jentelag, og det stiller 3 guttelag samt lagfra 2005 gjengen også. Her blir det mange Høvikdrakter. Vi spiller mot rene jentelag.


Kampene går over 1 x 25 min . Finalene i sluttspill-klassene over 2 x 20 minutter. Vi spiller etter NBF`s kampreglement.

Gode forhold!
SSK er kjent for sine gode baneforhold. De har isflate også for de som ikke skal delta i cupen. Gode garderobeforhold og kafeteriaer for dem som synes det blir kaldt. Skulle det ikke la seg gjøre å arrangere cupen på Solberg-banen, har vi Vassenga kunstis i reserve.

Kompakt turnering!
SSK arrangerer cupen med det for øye at hvert enkelt lag ikke skal «slå ihjel» mer tid enn nød- vendig på Solberg-banen. Vi håper likevel at dere finner tid til å besøke vår cup-kafeteria.

Meld dere på - dette blir morsomt!

 

Klikk her for kart og oversikt over hvordan man kommer seg til Solberg.

Klikk her for hjemmesidene til arrangementet.

B2004/05 - Flott innsats i Stabekk Jentecup

Høvik Tigers og Høvik Lions (Jenter 2004/05) spilte med guts, entusiasme og masse godt humør på Jentecup'n i dag. Etter 4 kamper var det en sliten men fornøyd gjeng som fikk sine velfortjente medaljer etter kampene. Takk til en flott foreldregjeng og lagledere som heiet, støttet og bidro til at dette ble en flott dag for jentene!

 

 

 

B2004 - Alt klart til Jentecup

 

Vi er klare for årets første cup - vel møtt til spillere og heiegjeng!! Vi er +20 sikre deltagere som gleder seg til cup!
 
Tigers jentene møter 11:30
Lions jentene møter 12:00
Premieutdelingen ca 15:30
 
Vi stiller 2 lag og hvert lag skal spille 4 kamper. Under ser dere lagoppsettet. Vi blir mange på hvert lag og kommer derfor til å forsøke å bytte ofte slik at alle får mest mulig spilletid. Lagene er satt opp med et mål om å ha 2 jevne lag. 
 
I vår klasse (Jenter 2004/05) stiller det foruten oss 1 lag (Stabekk Jenter). Vi skal spille dobbel serie og kommer derfor til å møte hvert lag 2 ganger.
 
Lagledere: Laurent (Ameli sin pappa) og Christian (Eline sin pappa)
 
Lagoppstilling (kan bli justeringer grunnet av/påmeldinger i siste liten) - endelig liste sendes på mail:
Deltagere Lag
Hanne Nybø Kristensen Lions
Améli Goiziou-Andersen Lions
Amanda Myhrvold Lions
Therese Roede Lions
Rikke Irgens Lindem Lions
Eline Hartmann Lions
Henriette Bustgård Lions
Ida Kvaal Lions
Christina Berger Lions
Thea K Lions
Judith andersson Tigers
Nanna Eik Tigers
Annika Grenan Tigers
Anniken Rødland Tigers
Mathilde Tigers
Karen Krognæs Tigers
Lotte Tønnesen Tigers
Alva Bønkan Kvam Tigers
Pia Yi Wenberg Jacobsen Tigers
Yannike Moe Tigers
Madeleine Berger Tigers

 

B2004 - Jentecup 24/11 på Stabekkbanen

Stabekk arrangere i år som i fjor Jentecup på Stabekkbanen 24 november. Vi har allerede meldt på 2 jentelag og invitasjoner er sendt ut på inviter.no. Ta kontakt med josverre@gmail.com dersom det er spørsmål eller inviter.no invitasjonen ikke er kommet frem. 

Stedet er Stabekkbanen, datoen er 24/11 og tiden kommer vi tilbake til.

Meld dere på!