Høvik Bandy Knøtt 2002

B2002 - sesongstart og info

Hei

Da er vi klare for ny bandysesong på kjempefin is på Høvikbanen :o)

Vi er så heldige at vi har fått en innleid hovedtrener for 2002 kullet som selv har spilt bandy på juniorlaget til Høvik. Han heter Pål Høgli og gleder seg til å møte barn og voksne i morgen. Bjørn, Per, Trond og Kim fortsetter som hjelpetrenere.

Treninger, Ferdig påkledd med skøyter på bena 15 minutter før trening starter.

Mandager 17.15 -18.30 (istid 17.30-18.30)

Torsdager 15.45-17.00 (istid 16-17)

Treningsavgift

Treningsavgiften er i år satt til 2450. Dette dekker, leie av istid på Høvik banen, innleid trener, Cuper, Seriespill og spiller utstyr. Laget har ingen sponsor og vi må derfor dekke alt via treningsavgifter. Vi trener på ½ bane på alle treninger.

Seriespill

Vi stiller med 2 lag i serien Lillegutt 02 Akershus. Her er det 10 lag påmeldt, og det blir 9 seriekamper fordelt utover vinteren. Disse lagene er ikke endelige og det er mulig vi gjør justeringer/endringer i løpet av sesongen. På CUP kjører vi andre lag.  Det er viktig med tilbakemelding om deres barn ikke kan stille på kamper. Vi er 2 innbyttere på det ene laget og 1 innbytter på det andre laget så  vi er avhengig av at alle kan være med J Noen ganger vil vi også ha med aspiranter fra 2003.  De første seriekampene er til helgen. Hauger har allerede nå gitt beskjed om at de ikke kan stille lag på førstkommende lørdag, gjelder Høvik 2. Mulig det blir kamp onsdag 20. november. Følg med på mailen. Vi starter med følgende inndeling av lag:

Høvik 1: Laura, Mille, Astrid, Even, Finn, Håkon, Nicolay og Sander B H

Lagledere: Trond Lome og Bjørn Berger

Velg link menyen for terminliste og tabell.

Høvik 2: Conrad, Elias, Gard, Helge, Herman, Jesper, Magnus, Petter og Sander K

Lagledere: Per Pundsnes og Kim Sabel

Velg link menyen for terminliste og tabell.

Frigg Cup

7 og 8. desember spiller vi Frigg cup på Frogner stadion. Det ene laget spiller alle kamper på lørdagen, det andre på søndagen. Hvem som skal spille når får dere beskjed om når det nærmer seg.

Torsdags treninger 16-17

Dette er tidlig, men tror og håper at dette skal gå bra allikevel. Det er utrolig stort press på banen med både kamper og treningsøkter. Min tanke er at man onsdag kveld kan sette bag med bandyutstyr i Garderobe 3 på onsdag kveld, og at barna går direkte fra skolen ned til Høvik banen. Her kan de spise ekstra matpakke og skifte i ro og mak før treningen starter. Det er 1,7 km fra Høvik Skole, og 2,2 km fra Blommenholm Skole. Alternativet er at man lager kjøregrupper som bytter på å kjøre barna til trening. Jeg sjekker med Klubbhuset hva vi kan få til

Høvik Bandy 2002

Annette & Trenerne