Høvik Bandy Knøtt 2002

Bandy 2002 Treningsinfo 2

Hei alle sammen

Onsdag starter vi opp med barmarkstreningen, og vi håper at så mange som mulig av dere kommer.

Vi starter med å møte i garderoben, hvor vi går igjennom hva som skal gjøres på trening, og fordeling av grupper. Synging av bursdagssang, informasjon etc. På denne måten får vi brukt hele treningstimen til trening, og kan gå hjem tett etter trening. Dette er noe vi kommer til å fortesette med når isen er på plass også.

• Husk Hjelm
  • Leggskinn
  • Kølle
  • Handsker
  • Innlevering av drakt

Tid Onsdager:

Garderobe 1 ( nærmest banen) 19-1925

Asfalt kunsgressbanen -1930-20.30

Søndag 23 oktober Holmen Ishall:

kl 16-17 2002 og 2003 trener sammen.

Husk hjelm, halsbeskytter, leggskinn, handsker og skøyter.

Medlemsavgift til Høvik IF

Det er mange i gruppen vår som ennå ikke har betalt medlemsavgiften for 2011. Her inngår bl.a forsikring for barna når de er med å spiller bandy (fotball). Vi kommer til å følge opp dette ganske tett nå fremover slik at alle betaler :o) Treningsavgiften fro bandy 2002 kan med fordel betales samtidig. Dette er fort og enkelt gjort på nettsidene våre :o)

Hvis noen av derre ikke husker medlemsnumret, så følg anvisninger på hjemmesiden.

God arbeidsuke. Vi ses på onsdag :o)

Høvik Bandy 2002

Annette & Trenerne