Høvik Bandy Knøtt 2002 Bandy 2002

Bandy 02 imponerte i Frigg Cup

FriggCup 2014 02Høviks 2 02-lag har ikke fått så mye tid på isen enda, men med god ekstrahjelp fra yngre spillere forhindret ikke det en super innsats i Frigg Cup. Begge lag kvalifiserte seg for sluttspill, og måtte dermed møte hverandre i semifinale. Dette ble en triller, der det stod 1-1 etter endt spilletid. Dermed var det klart for straffekonk - og hele 6 straffer måtte til for å skille lagene. Høvik 2 trakk til slutt det lengste strået, og kunne gjøre seg klar for finale, mens Høvik 1 endte i bronsefinalen. Begge finalene endte med tap, men det la ingen demper på gleden over en fantastisk dag med flotte resultater på Frogner Kunstis. Supporterne gratulerer!

Høvik 1: Sander (Ikke tilstede), Petter, Mille, Laura, Even, Finn, Gustav (03) og Jakob (03). Lagleder Bjørn (Ikke tilstede på bildet)

Høvik 2: Conrad, Elias, Jesper, Nicolay, Magnus, Carsten (03), Svante (03) og Mikkel (03). Lagleder Pi.

B2002 - sesongstart og info

Hei

Da er vi klare for ny bandysesong på kjempefin is på Høvikbanen :o)

Vi er så heldige at vi har fått en innleid hovedtrener for 2002 kullet som selv har spilt bandy på juniorlaget til Høvik. Han heter Pål Høgli og gleder seg til å møte barn og voksne i morgen. Bjørn, Per, Trond og Kim fortsetter som hjelpetrenere.

Treninger, Ferdig påkledd med skøyter på bena 15 minutter før trening starter.

Mandager 17.15 -18.30 (istid 17.30-18.30)

Torsdager 15.45-17.00 (istid 16-17)

Treningsavgift

Treningsavgiften er i år satt til 2450. Dette dekker, leie av istid på Høvik banen, innleid trener, Cuper, Seriespill og spiller utstyr. Laget har ingen sponsor og vi må derfor dekke alt via treningsavgifter. Vi trener på ½ bane på alle treninger.

Seriespill

Vi stiller med 2 lag i serien Lillegutt 02 Akershus. Her er det 10 lag påmeldt, og det blir 9 seriekamper fordelt utover vinteren. Disse lagene er ikke endelige og det er mulig vi gjør justeringer/endringer i løpet av sesongen. På CUP kjører vi andre lag.  Det er viktig med tilbakemelding om deres barn ikke kan stille på kamper. Vi er 2 innbyttere på det ene laget og 1 innbytter på det andre laget så  vi er avhengig av at alle kan være med J Noen ganger vil vi også ha med aspiranter fra 2003.  De første seriekampene er til helgen. Hauger har allerede nå gitt beskjed om at de ikke kan stille lag på førstkommende lørdag, gjelder Høvik 2. Mulig det blir kamp onsdag 20. november. Følg med på mailen. Vi starter med følgende inndeling av lag:

Høvik 1: Laura, Mille, Astrid, Even, Finn, Håkon, Nicolay og Sander B H

Lagledere: Trond Lome og Bjørn Berger

Velg link menyen for terminliste og tabell.

Høvik 2: Conrad, Elias, Gard, Helge, Herman, Jesper, Magnus, Petter og Sander K

Lagledere: Per Pundsnes og Kim Sabel

Velg link menyen for terminliste og tabell.

Frigg Cup

7 og 8. desember spiller vi Frigg cup på Frogner stadion. Det ene laget spiller alle kamper på lørdagen, det andre på søndagen. Hvem som skal spille når får dere beskjed om når det nærmer seg.

Torsdags treninger 16-17

Dette er tidlig, men tror og håper at dette skal gå bra allikevel. Det er utrolig stort press på banen med både kamper og treningsøkter. Min tanke er at man onsdag kveld kan sette bag med bandyutstyr i Garderobe 3 på onsdag kveld, og at barna går direkte fra skolen ned til Høvik banen. Her kan de spise ekstra matpakke og skifte i ro og mak før treningen starter. Det er 1,7 km fra Høvik Skole, og 2,2 km fra Blommenholm Skole. Alternativet er at man lager kjøregrupper som bytter på å kjøre barna til trening. Jeg sjekker med Klubbhuset hva vi kan få til

Annette & Trenerne

B2002 - Avslutning mandag 18. Mars

Avslutning: mandag 18. mars rett etter trening

Hvor: Ute på tribunen/ utenfor Klubbhuset, Fam Follesø tar med tønnegrill!

Hva: Vi griller pølser og hygger oss ute.

Trenger: Kaker til "dessert", hvem baker? (Fint om det er noen som ikke er fra trener teamet)

Hvis det fortsatt er brukbar is på Skalken, så kan vi jo ta en liten match mellom voksne og barn? :o)

Fint om dere gir beskjed om dere IKKE kan komme, slik at jeg kan beregne omtrent hvor mye som skal kjøpes inn.

Vel møtt :o)

Annette & Trenerne

B2002 Stabæk Cup 2013

Hei alle sammen

Det begynner å nærme seg slutten for en fin sesong med mange flotte seriekamper og gode treninger.

Søndag 17. mars avslutter vi kampsesongen med Stabæk cup og det blir morro. Det hele foregår søndag ettermiddag. Se vedlagt PDF for Kampoppsett. Vi bruker de samme lagene vi har gjort i hele sesongen. Det er svært viktig at dere gir beskjed om det er noen av barna som ikke kan være med.

Les begge PDF filer som ligger vedlagt, Kampoppsette samt om turneringen. Husk å være ute i god tid, det er ikke allverdens med parkering i området.- Følg innstruks!

Høvik 1 = Høvik Istigre Oppmøte kl 15.45

Astrid, Lente,Conrad, Erlend,Finn,Håkon,Jesper, Joakim K,Lukas, Nicolay, Sander, Sander.

Høvik 2 = Høvik Isbjørner Oppmøte kl 14.45

Laura, Mille, Elias, Even, Gard, Helge, Herman, Jacob, Joachim A, Junmiao, Magnus, Petter

Vi gleder oss!

B2002 drible-party onsdager

Hei alle sammen

Nå er hocky banen /asfaltbanen klar til bruk. Tenkte at alle som har lyst til litt urganisert skøyte/bandylek, så vil vi starte med ekstra treninger på onsdager fra og med i morgen.

18-19 ferdig snørede skøyter på Asfaltbanen.

Det er ikke meningen at vi skal ha masse øvelser eller at vi har faste trenere, men mye lek å morro og kampspill. Jeg kommer nok til å være der en del, og de foreldre som har lyst å komem ned og joine er hjertelige velkomne til det

Tanken er at barna skal få mest mulilg skøyte tid.

Vel møtt

Annette og Trenerne

B2002 Terminliste seriekamper Høvik 2

Importer lagets kalender til PC/Iphone (iCal)