ENDELIG ER 01-GJENGEN I GANG

SERIEKAMPER JENTER:
Vi stiller i år med to rene jentelag som i fjor. De spiller i 02-serien. Lagene heter Høvik 3 og Høvik 4. Kampene spilles i helgene og stort sett hver tredje helg på Rud og Høvikbanen.
Se vedlagt link for kampoversikt:
http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=319735

SEREIEKAMPER GUTTER:
Vi stiller i år med to lag i serien hvor vi egentlig hører hjemme. De spiller 7'er i 01-serien og heter Høvik 1 og Høvik 2. Kampene spilles i helgene og stort sett hver tredje helg på Rud og Høvikbanen.
Se vedlagt link for kampoversikt:
http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=319734

UTVIKLINGSLAG KAMPER:
01-gjengen stiller med et eget lag i smågutteklassen. Her møter vi lag med spillere født i 2000 og 1999. Laget vil bestå av en fast stamme på 8-10 spillere, resten av plassene vil bli rullert på de andre ivrigste jentene og guttene. Det vil bli kaldt inn 14 eller 15 spillere til hver kamp. Laget heter Høvik 3. Kampene spilles stort sett på tirsdager. Se vedlagt link for kampoversikt:
http://idrett.speaker.no/07/table.aspx?TournamentId=319747
Høvik IF Bandy stiller i år med 3 lag i smågutteklassen. Det betyr at flere 01-spillere vil bli bedt om å stille opp for de to andre lagene. Dette vil gi god erfaring og trening. Anbefaler at dere takker ja hvis dere blir spurt.

TRENINGER:
01-laget har to hovedtreninger pr uke:
Mandager kl. 2000-2100 1/1 bane og Torsdager kl. 1830-1930 1/2 bane.
Alle spillere er ferdig skiftet og klar ved isen 5 min før trening starter. Ta hensyn de lagene som er før oss. TRENINGEN STARTER PRESIS!!
Noen treninger utgår dessverre pga kamper. Jeg har derfor booket inn noen spredde treninger på tirsdager og onsdager gjennom vinteren. Se f eks 27.11 på banekalenderen.
Anbefaler på det sterkeste at de fleste deltar på BandyAKADEMI på fredager.

Kommende sesong blir det EKSTREMT VIKTIG Å SJEKKE BANEKALENDEREN hver søndag, slik at dere er oppdatert på kommende ukes treninger. Se vedlagt link:
https://www.google.com/calendar/embed?src=hovikbanen@gmail.com&ctz=Europe/Oslo

ADMINISTRATIVT:
Esben TRENGER HJELP med å styre 7'er lagene. Det var mange i sving i fjor og vi trenger 2-3 foresatte til hvert 7er lag. (2 jente lag og 2 gutte lag).

Esben TRENGER HJELP til organisering av 11'er laget. Her trenger vi en på administrativt (innkalling og kampskjema) og noen som kan betjene speakerbod.

TRENGER TILBAKEMELDING FRA DE SOM KAN BIDRA!!

Treningsavgift vil også i år bli kr. 1.500,-
Inkludert i dette er spillerlisens som må betales for første gang og et par av de nye Høvikstrømpene (fotløse). Treningsavgift betales via www.hovikif.no - MinSide.

Adventskalendere er rett rundt hjørnet og er obligatorisk for alle spillere i Høvik.