Bandy 2001

Smågutt til NM-bronsefinale torsdag 10/3 kl 1800

Skjermbilde 2016 03 02 kl. 14.20.12Etter seier i kvartfinalen ble Konnerud trukket som motstander i semifinalen mandag 7.3 I denne kampen var det til slutt Konnerud som trakk det lengste strået - og gikk seirende av banen med 3-6 i protokollen, etter 1-2 til pause. Høvik var godt med hele veien, men noen enkeltraid på slutten av kampen sikret finaleplass for Konnerud. Samtidig spilte Drammen mot Stabæk i Drammen, og her måtte det sudden death til for å skille lagene. Drammen vant til slutt 4-3 etter ekstraomganger (sudden death). Det er lenge siden Høviks yngre lag har kommet til finalespill i NM - vi gratulerer!

Dermed tar Stabæk i mot Høviks småguttlag på Pladsen for å gjøre opp om bronsemedaljene. Kampen er kl 1800 på torsdag 10.3.
De flotte Høvik jente/guttene trenger all den støtte de kan få; møt opp for å heie!

Video fra treningskamp Smågutt Høvik - Stabæk i Vikingskipet

Skjermbilde 2015 11 17 kl. 12.52.21Morsomt og lærerikt opptak fra en av treningskampene på Småguttlagets treningsleir i Vikingskipet.

ENDELIG ER 01-GJENGEN I GANG

SERIEKAMPER JENTER:
Vi stiller i år med to rene jentelag som i fjor. De spiller i 02-serien. Lagene heter Høvik 3 og Høvik 4. Kampene spilles i helgene og stort sett hver tredje helg på Rud og Høvikbanen.
Se vedlagt link for kampoversikt:

SEREIEKAMPER GUTTER:
Vi stiller i år med to lag i serien hvor vi egentlig hører hjemme. De spiller 7'er i 01-serien og heter Høvik 1 og Høvik 2. Kampene spilles i helgene og stort sett hver tredje helg på Rud og Høvikbanen.
Se vedlagt link for kampoversikt:

UTVIKLINGSLAG KAMPER:
01-gjengen stiller med et eget lag i smågutteklassen. Her møter vi lag med spillere født i 2000 og 1999. Laget vil bestå av en fast stamme på 8-10 spillere, resten av plassene vil bli rullert på de andre ivrigste jentene og guttene. Det vil bli kaldt inn 14 eller 15 spillere til hver kamp. Laget heter Høvik 3. Kampene spilles stort sett på tirsdager. Se vedlagt link for kampoversikt:
Høvik IF Bandy stiller i år med 3 lag i smågutteklassen. Det betyr at flere 01-spillere vil bli bedt om å stille opp for de to andre lagene. Dette vil gi god erfaring og trening. Anbefaler at dere takker ja hvis dere blir spurt.

TRENINGER:
01-laget har to hovedtreninger pr uke:
Mandager kl. 2000-2100 1/1 bane og Torsdager kl. 1830-1930 1/2 bane.
Alle spillere er ferdig skiftet og klar ved isen 5 min før trening starter. Ta hensyn de lagene som er før oss. TRENINGEN STARTER PRESIS!!
Noen treninger utgår dessverre pga kamper. Jeg har derfor booket inn noen spredde treninger på tirsdager og onsdager gjennom vinteren. Se f eks 27.11 på banekalenderen.
Anbefaler på det sterkeste at de fleste deltar på BandyAKADEMI på fredager.

Kommende sesong blir det EKSTREMT VIKTIG Å SJEKKE BANEKALENDEREN hver søndag, slik at dere er oppdatert på kommende ukes treninger. Se vedlagt link:

ADMINISTRATIVT:
Esben TRENGER HJELP med å styre 7'er lagene. Det var mange i sving i fjor og vi trenger 2-3 foresatte til hvert 7er lag. (2 jente lag og 2 gutte lag).

Esben TRENGER HJELP til organisering av 11'er laget. Her trenger vi en på administrativt (innkalling og kampskjema) og noen som kan betjene speakerbod.

TRENGER TILBAKEMELDING FRA DE SOM KAN BIDRA!!

Treningsavgift vil også i år bli kr. 1.500,-
Inkludert i dette er spillerlisens som må betales for første gang og et par av de nye Høvikstrømpene (fotløse). Treningsavgift betales via www.hovikif.no - MinSide.

Adventskalendere er rett rundt hjørnet og er obligatorisk for alle spillere i Høvik.

01-lagets første 11'er kamp flyttes

Vi er dessverre ikke helt i mål med isen på Høvikbanen, selvom alle nattens timer er benyttet den siste uken. Det betyr at 01-lagets første 11er kamp tirsdag 5. november blir omberammet. Info om ny tid (og evt sted) kommer så fort det foreligger.

01-LAGET GJENNOMFØRER ENKEL TRENING I DAG - ONSDAG 7. NOV KL 1830-1930

Først en stor takk til alle 01-foresatte som har bidratt med vanning av Høvikbanen. Uten dere hadde vi aldri kommet i mål !
Det har vært jobbet døgnet rundt den siste tiden for å få Høvikbanen opp og klar historisk tidlig. Den er blitt merket i formiddag og lar seg bruke til enkel trening i kveld for 01-gjengen.Vi må ta noen hensyn, men får kose oss på is, for de som rekker det på kort varsel.

Trening starter kl. 1830, når 05 og 06 laget går av isen. Vi deler isfalte med 04-laget og har da halv bane.

Velkommen alle sammen

01-LAGET SINE FØRSTE ISTRENINGER - HØNEFOSS

For å få litt is under skøytene, så er følgende istimer bestilt i Schjongshallen (Hønefoss):

Søndag 2. sept:

00 og 01 GUTTER                  kl. 1300 - 1500

Jenter 98, 99, 00, 01 og 02   kl. 1500 - 1700

Søndag 23. sept:

00 og 01 GUTTER                  kl. 1100 - 1300

Jenter 98, 99, 00, 01 og 02  kl. 1300 - 1500

2001-LAGET REISER TIL ÖREBRO 19.-21. OKT 2012

Da begynner de fleste å nærme seg ferdig med sommerferien, og det er på tide å tenke bandy igjen :)

Vedlagt ligger informasjon om et av årets høydepunkt - TRENINGSLEIR I ÖREBRO.

Opplegget blir omtrent som i fjor (for de som var med), men vi legger inn litt flere istimer :) Turen avsluttes med kamper mot Örebro sine lag.

Det er alltid hyggelig og viktig med foresatte, selvom man ikke bistår på trenersiden, pleier dette å være en fin sosial tur for foresatte også.

Påmeldingen gjør dere på www.hovikif.no - MinSide - Arrangementer .

Velkommen til en ny bandysesong