Bandy 00 info Januar 15

Midt i en hektisk sesong: Nå er det fullt trøkk, selv om været ikke helt har forstått vi er i den kaldeste måneden :-(

Serie 260115Med bare 2 seriekamper igjen er vi midt på treet i serietabellen. Det er fullt mulig å redde en god plassering selv om vi har tøffe motstandere som gjenstår; 3.2: Snarøya og 10.2: Stabæk. Vi sliter litt med å få full innsats i seriekampene, her er vi helt nødt til å skjerpe skal vi kapre flere poeng i innspurten! Men det er moro med mange jevne kamper - sist mot Konnerud (3-3) der vi burde ha avgjort med bedre uttelling. Bl.a stolpeskudd, corner like over ++; Det manglet ikke poå muligheter.

NM 250115I NM-Serien har 00 vært grunnstammen i laget, mens både jentene og noen 01-spillere har bidratt til å styrke laget. Dette har resultert i veldig bra resultater i gruppespillet - laget er klart for kvartfinale! Avhengig av plassering i gruppespillet får vi en forholdsvis enklere motstander i kvartfinalen - så her er det viktig å kapre så mange poeng som mulig! ØHIL og Ready gjenstår i gruppespillet. Moro at også enda et småguttlag fortsatt har mulighet for å kvalifisere til kvartfinale heia Høvik 3 som leder sin gruppe så langt!

Oppmøte og innsats på treninger har vært VELDIG BRA! I tillegg er alle blitt flinke til å melde forfall. Dermed er det bare å brette opp ermene og trå til den siste måneden av sesongen.