Bandy 00 info desember 14

"Halve" sesongen er allerede unnagjort - og vi har fått utrettet masse; Her er en liten oppsummering:

KOSA-Cup var første start etter høsttrening. Vi hadde en flott kveld i gruppespillet, med tre seire not Stabæk, Drammen og Ready. Men i sluttspillet var det stopp, ettmåls tap mot Snarøya under vannpolo-forhold var ikke så mye å si på, de scoret, det gjorde ikke vi :-(

I serien har vi ikke avgitt poeng, en sikker seier over Ullern i åpningskampen, og derettergod kamp mot Sarpsborg. Neste seriekamp mot ØHIL blir nok hakket mer krevende - bruk jula godt til mye istid og skuddtrening!

Frigg-cup har vi gode minner fra, med den store pokalen som trofe fra 2 år tilbake. Men igjen møter vi Snarøya i sluttspill, og igjen scorer de et mer enn oss.  Neste gang ... :-)

Noen har også deltatt i NM-kamper for Høvik 1. Her har laget hatt flere krevende kamper, men har sikret 6 poeng på fire kamper, og ligger med det godt an til å sikre sluttspillplass. 

Treninger sammen med 01 har vært bra - det er alltid moro å være mange som deltar i øvelser. De fleste møter i god tid og er klar på isen til aktiviteten starter. Enkelte må jobbe litt med å bedre dette! Med NM-kamp mot Skiold søndag 21.12, og trening mndag 22.12 gjenstår det enda et par aktiviteter før juleferie. Men jeg håper flere av dere bruker muligheten til å finslipe skudd & teknikk i juleferien! God Jul!