Bandy Junior

Guttelaget til finalen i Snarøya GutteCup

Skjermbilde 2016 12 12 kl. 10.32.00Da jentene fikk fri, måtte guttelaget se seg om etter nye spillere. Et samarbeid med Hauger ble etablert, og dermed kunne laget stille i Snarøya Cup. Samtidig var cupen utlyst som en viktig arena for uttak til guttenes U17 landslag, og Hampus fra Surte fikk for anledningen også være med oss. Og dette ble et vellykket samarbeidsprosjekt - selv om ikke laget var særlig samspilt til å begynne med. 

Cupen åpnet lørdag morgen under tøffe forhold. Vi møtte Solberg i første kampen; og resultatet 2-0 til Solberg bar preg av "høye skuldre", stive ben, og lite uttelling.

Men etter den kampen gikk det bare fremover. Neste kamp mot ØHIL ble spilt under samme vanskelige forhold, med regn som fryser, og tåke i tillegg. Men gutta kjempet til seg en velfortjent 2-1 seier. Siste gruppespillkamp mot Snarøya blir derfor avgjørende for plassering og sluttspill - og her er det tøffe tak og lite uttelling. Sluttresultat 1-1. Med det ender vi som nr.2 i vår gruppe, og skal møte Mjøndalen i kvartfinalen.

Nå er laget begynt å bli kjent, de finner hverandre bedre, og jobber bedre sammen. Det blir avgjørende mot Mjøndalen, som blir sendt hjem med tap 2-1. Dermed semifinale :-)

Les mer: Guttelaget til finalen i Snarøya GutteCup

Toppidrett på videregående - noe for deg?

Flere av Høviks bandyspillere vurderer å ta videregående på Drammen videregående skole, med Bandy som hovedidrett. Her er litt informasjon om tilbudet, og hva som kreves av den enkelte:

Les mer: Toppidrett på videregående - noe for deg?

Tid for nytt ulltøy?

Skjermbilde 2016 01 15 kl. 10.09.41Tid for å utvide ulltøy-samlingen? Ullmax har et bredt sortiment av ulltøy. Bestiller du via nettbutikken deres på denne linken https://www.ullmax.com/no/hovikif støtter du samtidig Høvik Bandy 2000 med 15%. Enklere og bedre kan det vel ikke bli. På forhånd takk for hjelpen! Og husk - det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær!

Skøyteteknikk Powerskating - Trenerkurs

Forbundets utviklingkonsulent Andre Hagen holder kurs i Powerskating for alle Høviks trenere.

KURSET UTSETTES TIL SESONGSTART TIL HØSTEN!

Det blir på Høvikbanen torsdag 12 Mars kl 2000 - 2100. Høvik Smågutt er markører under øvelsene, som foregår på isen.

Møt opp, ta med skøyter og notatblokk. Vi vil forsøke å videofilme øvelsene.

Skøyteteknikk - øvelser

IceskatrAlltid greit å kunne lære av hverandre. Her er flere øvelser i skøyteteknikk - vist av Bandyforbundets utviklingskonsulent Andre Hagen - som kan være til hjelp for våre trenere og til egentrening:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLqL495776k15Eiy-rD4p4G__wpP9Xfu9n

Bandy 2000 - planer for sesongavslutningen?

Skikkelig avslutning på sesongen vår? Kom over denne tilfeldig - men følg linken, kopier til venner, så kanskje... konkurransen er å skaffe flest mulig besøkende via denne linken!

http://urlt.ag/B53J2

Bandy 00 info Januar 15

Midt i en hektisk sesong: Nå er det fullt trøkk, selv om været ikke helt har forstått vi er i den kaldeste måneden :-(

Serie 260115Med bare 2 seriekamper igjen er vi midt på treet i serietabellen. Det er fullt mulig å redde en god plassering selv om vi har tøffe motstandere som gjenstår; 3.2: Snarøya og 10.2: Stabæk. Vi sliter litt med å få full innsats i seriekampene, her er vi helt nødt til å skjerpe skal vi kapre flere poeng i innspurten! Men det er moro med mange jevne kamper - sist mot Konnerud (3-3) der vi burde ha avgjort med bedre uttelling. Bl.a stolpeskudd, corner like over ++; Det manglet ikke poå muligheter. 

NM 250115I NM-Serien har 00 vært grunnstammen i laget, mens både jentene og noen 01-spillere har bidratt til å styrke laget. Dette har resultert i veldig bra resultater i gruppespillet - laget er klart for kvartfinale! Avhengig av plassering i gruppespillet får vi en forholdsvis enklere motstander i kvartfinalen - så her er det viktig å kapre så mange poeng som mulig! ØHIL og Ready gjenstår i gruppespillet. Moro at også enda et småguttlag fortsatt har mulighet for å kvalifisere til kvartfinale heia Høvik 3 som leder sin gruppe så langt!

Oppmøte og innsats på treninger har vært VELDIG BRA! I tillegg er alle blitt flinke til å melde forfall. Dermed er det bare å brette opp ermene og trå til den siste måneden av sesongen.