Mjøndalen - Høvik 7-5 (3-1)

Mjøndalen åpnet kampen med første mål etter drøye 5 minutters spill. Begge lag holdt ballen i eget lag, og forsøkte å spille seg igjennom motstanderen. Like etter spiller Nikolai Due frem navnebror Nikolay Salin som setter inne reduseringen og det er likt på vassenga etter 9 minutter. De neste 20 minuttene bølger spillet frem og tilbake, men ingen av lagene scorer før det er spilt 29 minutter, Her kommer Mjøndalen rundt på kanten og legger ballen ut 45 grader hvor et Mjøndalen lag er i overtall i Høviks boks. Dette viser seg å bli oppskriften for Mjøndalen denne kvelden. De kommer seg rundt på kantene og ned til dødlinjen før de legger ballen ut i 17 meteren hvor Høvik ikke fyller etter. Pauseresultatet er 3-1 til hjemmelaget. Etter hvilen er det Mjøndalen som kommer best i gang og igjen er det tempo som er stikkordet. 2 mål på de første 5 minuttene får Mjøndalen score før Høvik våkner til og setter 4 kjappe, og stillingen er 5-5, det er kamp igjen på Vassenga. Laget fra Høvik spiller seg fint opp og fungerer som et samlet lag. Det blir enklere for alle når ballen holdes i laget og det ikke blir brudd i farlige soner. Mjøndalen gir seg ikke og får inn to mål til før de gir seg og trioene i striper blåser av kampen. Den rutinerte trioen har full kontroll i 90 minutter og er med på å gjøre dette til et ryddig oppgjør. Målscorere for kvelden Alexander Serov (3) Nikolay Salin og Lasse Karpinen.