Uavgjort mot Mjøndalen

For første gang i år stiller Høvik med 15 mann til kamp. Både Høvik og Mjøndalen starter kampen med spill midt i banen og vender hjem for å vente på bedre muligheter. Høvik går opp i ledelsen etter 27 minutter med Alexander Serov, etter pasning fra Nikolai Due. Mjøndalen har hatt noen sjanser tidligere som Høvik har forsvart seg godt mot. Høviks nye Libero Simon Husby gjør en god match og har kontroll bak i forsvaret. Nikolay Salin øker senere ledelsen til 2-0 etter å ha driblet seg igjennom hele Mjøndalen. Like før pause reduserer Mjøndalen og stillingen er 2-1 til pause. Det virker som Høvik har grei kontroll på omgangen. Etter hvilen er det fortsatt jevnspilt og to gode bandylag på banen. Høvik får en corner som Serov setter rett i krysset. Like etter gjør Høvik feil sentralt i banen og Mjøndalen straffer hjemmelaget med nok en redusering. Mjøndalen kommer i angrep igjen og de scorer på corner, stillingen er nå 3-3. Rett fra avslag går Serov i angrep og vipper ballen i en Mjøndalenspiller som er uheldig og setter den i eget mål. 4-3 til hjemmelaget. Høvik blir mer og mer slitne, og flere av spillerne henger over knærne mellom slagene. Høvik gjør flere personlige feil og slurver i pasningsspillet. Dette utnytter Mjøndalen og scorer 2 mål på Høviks egne feil. Det er kanskje uvant for ledelsen i Høvik å ha full benk, men her kan det se ut som svak strategisk utnyttelse av egen tropp. Heldigvis for Høvik har de en spiller med navn Alexander Serov som redder 1. poeng i en kamp Høvik burde fått med seg begge.