Seier mot Konnerud

Den utsatte kampen mot Konnerud ble spilt fredag kveld på Høvikbanen. Høvik startet kampen med å holde ballen i laget og forsøkte å spille med mer tålmodighet enn tidligere matcher denne sesongen. Konnerud åpner med god fart og kommer raskt til sin første sjanse på Høvikbanen. Rutinerte Stian Paulsen skyter rett over hodet på keeper Simen. Det tar ikke lang tid før Alexander Serov setter i gang det som skal bli et målshow av dimensjoner, det første av hele 7 mål denne kvelden setter han etter pasning fra lagkompis Sergey. De samme gutta sørger for 2-1, før Lasse Karppinen scorer sitt første mål for Høvik. Konnerud kommer til flere sjanser i begynnelsen av kampen, men Simen holder buret rent helt til Ole Blom kommer fra skrå vinkel og skrur ballen rundt Simen, det er diskusjoner om ballen går rett i mål, eller om den treffer stolpen, uansett er ikke Stian Paulsen langt unna og setter den i mål, og får kreditert sitt andre for kvelden. Etter 4-2 er det mye Høvik og de gir seg ikke før det står hele 8-2 på tavla til pause.

Lagene kommer ut etter hvilen og det tar 10 minutter før Nikolay spiller frem Alexander igjen som scorer omgangens første mål. Like etter våkner gode gamle Jari Valta som også får sitt første mål for Høvik etter en retur. For Høviks del var den første omgangen best, med tålmodighet og gode kombinasjoner.

Se reprise av livesendingen
Kampstatistikk finner du her