Uavgjort i Drammen

Drammen Hovik 261117Marienlyst lå innbydende og perfekt preparert før kveldens oppgjør mellom Drammen Bandy og Høvik. Det er moro å komme på besøk til baner som denne. Første omgang blåses i gang og Drammen Bandy har mest ball innledningsvis. Begge lag holder ballen i laget, men ingen store sjanser skapes. Høvik kommer til et par muligheter utover i omgangen, men keeper Oliver Hereta holder tett bak hos Drammen. Det er ikke før Høvik får tildelt et straffeslag det går hull på byllen og Høvik tar ledelsen etter scoring av Iskander Nugmanov. Like etter legger Iskander inn en corner fra høyre, som Alexander Serov limer i krysset og stillingen er 2-0. Ti minutter senere spiller Nicolay Salin frem Iskander igjen, som setter inn 3-0 før pause. Nikolay får seg et kraftig slag med en kølle over låret og må i garderoben skadet rett før pause. Lagene går til pause med 3-0 ledelse til bortelaget, Høvik har oppsummert vært det beste laget i den første omgangen. Andre omgang starter som den første, men Drammen bandy er mer med i matchen nå. Didrik Land spiller frem Even Thiseth og Drammen reduserer til 1-3, lik etter setter igjen Thiseth ballen i mål etter corner fra Christian Rontén. Drammen styrer mer av matchen nå og Høvik begynner å spille mer en og en, enn som et lag. Høvik glipper i styringen og åpner midten av banen. Iskander flipper frem en ball til Alexander, som han tar ned og setter i mål, stillingen er nå 2-4 i favør Høvik. Det er ikke slutt her. Morten Engen og Even Thiseth har ikke tenkt å gi fra seg alle poengene i Drammen og scorer hvert sitt mål før kampen blåses av på 4-4. Høvik var det beste laget i første omgang, og Drammen kom ut etter hvilen og vant andre omgang hele 4-1.

Verdt å nevne er det at før Alagets kamp spilte Høviks småguttlag NM-Kvalifiseringskamp mot Drammen. Den kampen endte også uavgjort 3-3, etter at Høvik hentet inn en 3-0 ledelse for hjemmelaget til pause.